Hej
ja mam podobny problem, bo nieco "głuchy" wspólnik upierał się na ads-a, ale cena za wysoka, a moim zdaniem i brzmienie kiepściunie.
Byłem u gościa co ma kilka sztuk Crest-ów serii CC 4000, też niskobudżetowych w chinach wykonanych wzmacholi, i zademonstrował mi jaka jest różnica brzmienia tego wzmacniacza w porównaniu z ads- plx 4000.
Cóż nawet chińskie, ale powaliło na kolana plx-a, który podbarwiał każdy instrument niemiłosiernie. Na Crest-cie zarówno trąbki, fortepian, skrzypce, były jak oryginał, a na ads-sie drażniły jakimś przebarwieniem o wysokich tonach, jak szczekaczka dworcowa...
Skoro chińskie, ale zaprojektowane przez mistrzów od Crest-a ma taką jakość, to nie wyobrażam sobie że w przypadku Tapco jest inaczej, bo ten wzmachol zaprojektowali spece od Mackie, a tej marki nie trzeba chyba przedstawiać...
Ja postanowiłem sie wstrzymać, narazie wyporzyczę wzmacniacze od tego gościa co ma te Cresty, a zaczekam na opinie i testy, bo powiedział mi, że takowe będą w najbliższym czsie zarówno w Muzyce i Technologii, jak też w Estradzie i Studio..
pozdro