logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

dbox philips plus multicam od nokii i ciemnosc widze

jacenty1971 11 Wrz 2006 12:19 1546 5
REKLAMA
  • #1 3008783
    jacenty1971
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    Panowie kupiłem 2 tyg temu Dboxa Philipsa kupiłem tego multicama http://www.allegro.pl/item124063663_multicam_nokia_philips_sagem_dbox2_promocja_.html oczywiscie przerobiłem podlaczenia wtyczek ale niestety na c+ ciemno. Zmienilem juz kilkanascie image, kombinowalem na rzone sposoby ze zworkami w tym multicamie i dalej lipa. Karta wkladam chipem do dolu oczywiscie. Prosze o jakąs pomoc bo niestety nigdzie nikt nie potrafi mi pomóc, moze jakies linki do opisów lub schamtów. moje gg 1211067 pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3009033
    geco
    Poziom 26  
    Ocena: 175
    Bo jakbyś kupił u mnie to byś mial full serwis a tak masz problem , pisz do goscia co ci sprzedal niech ci pomoze.Tanio niezawsze idzie w parze z rzeczewistoscią.
  • REKLAMA
  • #3 3009116
    jacenty1971
    Poziom 10  
    tiaaaa to ja teraz juz tez wiem, ze mam problem ale kazdy kto wie jak sie poslugiwac lutownica wybral by ta opcję ale skoro nalezy tylko dobrze polutowac podłaczenia i powinno fiurac to sadziłem ze sobie poradze a tu lipa. @geco a majsz jakiegos pomysła na ten problem?jak sprawdzic czy multicam jest w 100%sprawny czy to wina lezy gdzie indziej
  • REKLAMA
  • #4 3009679
    geco
    Poziom 26  
    Mam pomysł niech gosciu wysle ci gotowca image pod ktorym sprzet ci odpali ,niezwalaj odrazu na multicama poprostu nie umisz poradzic sobie z ustawieniami.Najpierw czytaj potem rób.sprawdz przejscia miedzy multicamem a wejsciami modemu i karty moze tam masz jakis blad .
  • REKLAMA
  • #5 3010226
    jacenty1971
    Poziom 10  
    przecież nie zwalam na nikogo winy, nie wiem też gdzie sie doszukałeś takiego mojego stwierdzenia, nic takiego nie powiedziałem jestem wręcz pewny ze multicam jest sprawny a wina rzeczywiscie leżala po winie ustawien i podłaczenia, juz smiga wiec dziekuje bardzo za pomoc i temat mozna zamknąć
  • #6 3011383
    geco
    Poziom 26  
    Moze zle zrozumiale cie co do tego ze zwalasz wine na multicama piszac jak mozna sprawdzic ze multicam dziala i (czy jest sprawny) skoro byles pewny ze jest sprawny to po co szukales w nim winy a nie w ustawieniach.

Pozdrawiam wszyskich lutujacych multicamy w swoich DBOXACH ,i niech nastopi jasnosc.
REKLAMA