logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagrywarka HL-DT-ST CD-RW GCE-8520B - problem z nagrywaniem płyt 870MB w Nero

pasi1971 13 Wrz 2006 13:36 1374 2
REKLAMA
  • #1 3015685
    pasi1971
    Poziom 11  
    witam. mam maly problem z moja nagrywarka HL-DT-ST CD-RW GCE-8520B probuje z pomoca nero wypalic plytke 870MB ale nie idzie :( pokazuje sie komunikat ze brak miejsca. udaje sie zgrac pliki jesli ich pojemnosc nie przekracza 702 MB. czy istnieje mozliwosc ze moja stacja czyta plytki tylko do poj. 700MB komputer ma juz 3 lata
    prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 3015747
    smoloz
    Poziom 15  
    Ocena: 8
    a czy w ustawieniach nero zmieniłeś ustawienia na to by ten program mógł nagrywać płytki większe niz 700M.
    Jeśli nie to zrób kolejno:
    Zakładka wiecej-- konfiguruj--Ustawienia zaawansowane , anastępnie zmień maksymalny rozmiar CD na 99
    Musisz mieć zaznaczoną opcje zezwalaj na overburning w trybie Disc-At-once

Jęsli to zmieniłeś to przy wypalaniu takich płyt musisz zaznaczyć opcje wypalania wlaśnie w trybie Disc-At-Once w oknie, która pojawi Ci się tuż po stworzeniu kompilacji(tworzysz kompilacje przez dodaj następnie zakończ i dalej. Pojawia Ci się okno z nazwą dysku i tu odszukujesz przycisk wiecej i w zakładce Metoda zapisu płyty wybierasz Disc-At _once)
  • #3 3015863
    pasi1971
    Poziom 11  
    smoloz wielkie dzieki. juz sobie skonfigurowalem nero i plytka wypalona. w koncu kumpela bedzie mogla sobie zobaczyc ten film. jeszcze raz dzieki
REKLAMA