Witam mam problem z alarmem GT482/GT82N problem polega na tym ze nie zawsze z pilota dziala raz jak zadziala to da tylko sygnał kierunkami bez dzwieku ze sie uaktywnil i kontrolka miga w srodku auta a ostatnio nie reaguje na pilota tylko kontrolka lekko swieci raz przygasa raz swieci mocniej prosze o pomoc!!!!!
akurat u mnie przestawienie zworki w centralce, wlaczenie zaplonu i wcisniecie na pilocie A tak dlugo az mignie dioda na centralce.
chyba masz taki problem jak ja, ze pilot glownie dziala jak jest blisko centralki, niestety nikt nie potrafi mi pomoc co jest do wymiany, piloty na 100% ok
jak w gt 21 zaprogramować nowe piloty?( ewentualnie orginalne kluczyki) którą zworkę przestawić do programowania. Ewentualnie czy ktos posiada polską lub angielską instrukcje
✨ Poszukiwany jest schemat alarmu Getronic GT 21 do Audi B4 z 1993 roku. W dyskusji pojawiła się informacja o posiadaniu schematu w języku czeskim oraz o dostępności wielu schematów różnych modeli Getronic, w tym GT 123/124 po włosku i innych wersji węgierskich. Wskazano również link do forum elektroda.pl, gdzie schematy można pobrać. Poruszono kwestie programowania pilotów do modeli GT 21 i GT 109, w tym procedury z użyciem zworki i zapłonu oraz migającej diody na centralce. Wspomniano o problemach z pilotem w modelu GT 482/GT 82N, gdzie pilot działa nieregularnie, a kontrolka miga lub świeci słabo. Dodatkowo udostępniono tabele ustawień switchy do centralek Getronic oraz program do ich programowania, choć bez schematów kabli. Opisano też oryginalne podłączenie centralki Getronic w VW Polo z 1997 roku. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.