logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić pilot do autoalarmu GT21 Getronic i czy da się dopasować zamiennik?

Wojtekahq 08 Sie 2006 19:51 3390 9
REKLAMA
  • #1 2894626
    Wojtekahq
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Witam poszukuje pilota do auto-alarmu gt 21 .Jesli ktoś wie gdzie można nabyc taki pilot lub zna przedstawiciela albo byłego przedstawiciela na Polske
    prosze o informacjie ps czy wogule som szanse dopasowania pilota do tego typu alarmów ?
  • REKLAMA
  • #2 2941747
    Van_Gandalf
    Poziom 19  
    Ocena: 43
    witam podpinam się pod pytanko, szukamy pewnie pilotów do tego samego autka ;)
  • #3 2947762
    Wojtekahq
    Poziom 11  
    Ja szukam do Golfo 3 sprowadzonego z Włoch widze że kolega też z Oświęcimia . Mnie osobiście zostały 2 metody poszukiwań giełda w Gliwicach albo najbliszy serwis GT za Czeskom granicom w Frýdek-Místek niedaleko Cieszyna . Jak coś będe wiedział więcej to dam znac na forum:D
  • REKLAMA
  • #4 2949574
    Van_Gandalf
    Poziom 19  
    ja tez :) do takiego białego z klima :):):)
  • REKLAMA
  • #5 2966315
    Wojtekahq
    Poziom 11  
    Ja do ciemnego fioletowego mówisz że z klimom a nie nabijałeś jej czasami jak tak to gdzie i ile cie to wyszło i czy byś polecił mi ten warsztat //serwis\\ :?:
  • #6 2966333
    Van_Gandalf
    Poziom 19  
    wpierw trzeba sprawdzic czy masz dobra instalacje, sprawna sprezarke i kilka innych rzeczy, a gdzie?
    np kolo dworca PKP w Oswiecimiu
  • REKLAMA
  • #7 2973319
    Wojtekahq
    Poziom 11  
    Ok dzienki. A wracajonc do alarmu masz jakiś opis do alarmu jak podłonczony ja mam tylko podłonczony alarm i kluczyk do wyłonczania centralki i sereny razem ,tobie także jak odłonczysz alarm nie chce odpalic silnik i trudna sie dostac do auta.
  • #8 3019202
    Wojtekahq
    Poziom 11  
    Ps post już nie aktualny piloty kupiłem na ALLEGRO dzienki pozdrawiam :):arrow:
  • #9 3027328
    ekaand
    Poziom 22  
    Ocena: 165
    Ja zaś mam pilota,ale alarm mi nie działa.Poszukuję schematu do GT 21.
  • #10 3056996
    Wojtekahq
    Poziom 11  
    mam schemat ale do modelu gt 123/124 jak chcesz to ci go prześle może nie to samo ole może coś wykożystasz jest w języku włoskim

Dodano po 45 [minuty]:

a nie chcesz sprzedac tych pilotów

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano pilota do autoalarmu GT21 marki Getronic oraz informacji o możliwości dopasowania zamiennika. Użytkownicy sugerowali poszukiwania na giełdzie w Gliwicach lub w serwisie GT za granicą, np. w Frýdek-Místek niedaleko Cieszyna. W dyskusji pojawiły się także kwestie związane z instalacją alarmu, sprawnością sprężarki i problemami z odpalaniem samochodu po wyłączeniu alarmu. Jeden z uczestników potwierdził zakup pilotów na Allegro. Inny poszukiwał schematu do modelu GT21, a w odpowiedzi zaoferowano schemat do podobnych modeli GT123/124 w języku włoskim. Poruszono również temat serwisu i naprawy klimatyzacji w samochodzie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA