logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bitcomet. Uruchamia się, zaczyna pobierać i wyskakuje błąd.

monia051088 26 Wrz 2006 17:08 1229 8
REKLAMA
  • #1 3059237
    monia051088
    Poziom 12  
    mianowicie - program startuje, podlacza sie, zaczyna sciagac ale po chwili wyskakuje blad "0.67BitComet.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the incovenience." powtorne uruchomienie programu nic nie zmienia.... poczatkowo program chociaz bez zarzutow, jednak od pewnego czasu co chwile wyskakuja te bledy...

prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 3059344
    Cedar
    Poziom 14  
    Ocena: 12
    może to banalna odpowiedz i niesatysfakcjonujaca;) ale zmien klienta... jest ich przeciez sporo :)
  • REKLAMA
  • #3 3059422
    monia051088
    Poziom 12  
    mam tez eMule ale nim sciagam tylko male pliki

nie bardzo pasuje mi zmiana klienta, bo mam niektore duze pliki sciagniete np polowe czy 80% a pliki maja po dwa czy poltora giga wiec nie bardzo mi ta opcja odpowiada... jednak wolalabym to jakos uratowac :/
  • #4 3059505
    staniol72
    Poziom 21  
    Ocena: 67
    Mozna zainstalowac uTorrent,i kontynuowac sciaganie do tego samego folderu co z BitComet.
  • REKLAMA
  • #5 3059517
    monia051088
    Poziom 12  
    no niby jakies rozwiazanie...

w zwiazku z tym male pytanie - czy ponowne zainstalowanie BitCometa nie spowoduje usuniecie juz sciagnietych plikow ?
  • #6 3059607
    ciubas
    Poziom 22  
    Ocena: 11
    zalezy w jaim katalogu, zostaw torenty i jak by co ponownie hassh (ee jak to sie pisze...) pliki, nic sie nie stanie.

czyli pliki (np ten 80% 2,5GB) + plik.torrent i bedzie dzialac:)
  • REKLAMA
  • #7 3592673
    El Diablo
    Poziom 20  
    Ocena: 49
    u mnie tez teraz tak jest (bitcomet) ale stalo sie to po zmianie plyty, procka i teraz mam win xp z sp2 (wczecniej bez sp2) moze to on cos ma z tym wspolnego ?!?
  • #8 3594031
    molaET
    Poziom 11  
    Także polecam uTorrenta lub Azureus tym bardziej że BitComet jest blokowany na prywatnych trackerach
  • #9 3596827
    El Diablo
    Poziom 20  
    Ocena: 49
    ja juz znalazlem co u mnie powodowalo konflikty comety...
    Bitcomet. Uruchamia się, zaczyna pobierać i wyskakuje błąd. :D

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z programem BitComet, który po uruchomieniu i rozpoczęciu pobierania plików wyświetla błąd "0.67BitComet.exe has encountered a problem and needs to close" i zamyka się. Próby ponownego uruchomienia nie rozwiązują problemu. W dyskusji pojawiają się sugestie zmiany klienta torrentowego na uTorrent lub Azureus, które pozwalają kontynuować pobieranie w tym samym folderze bez utraty już pobranych danych, pod warunkiem zachowania plików .torrent i częściowo pobranych plików. Wspomniano także o możliwym wpływie aktualizacji systemu Windows XP do SP2 oraz zmian sprzętowych (płyta główna, procesor) na stabilność BitComet. Dodatkowo zauważono, że BitComet bywa blokowany na prywatnych trackerach. Jeden z użytkowników wskazał na konflikt powodujący błędy, ilustrując to zrzutem ekranu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA