witam serdecznie ..Wiem ze bylo juz na tym forum wiele takich postow jednakze zaden nie oddaje wpelni tresci jakiej szukam..Otoz jestem zainteresowany zakupem glosnikow..Przeczytelm chyba to forum ze 3 razy korzystajac z wyszukiwarki i przeladajac strone po stronie..Mam na glosniki 350zl..TO granica...z tresci ktore zawiera to forum ale takze i innnych forow wynika ze najlepszym zakupem w tym przedziale cenowym bedzie cos z tych glosnikow: PowerBass s-6c, helix, tonsil speed 1700,hertz esk.Chodzi mi o zestaw odseparowany na przod do lanosa 16cm..Moje pytanie brzmi nasteujaco- ktore z tych glosnikow beda najlepsze do muzyki dynamicznej, z duza iloscia basu, ale takze do muzyki pop??
(praktycznie zaden post nie zawiera charakterystyki muzyki ktora maja te glosniki odtwarzac)ja osobiscie sklaniam sie do glosnikow powerbass,ale czlowiek z essy wyraznie dal do zrozumienia ze sa to glosniki raczej o glebokim srodku a nie dole..WIec moze lepiej tonsile?Duzo sie o nich pisze ale nikt nie napisal do jakiej muzyki sa najlepsze..jezeli chodzi o hertze to nie podobaja mi sie te glosniki- draznia uszy i basik u nich taki sobie..Nie slyszalm jeszcze nigdy helixow wiec prszoe o opinie.Zestwaik ten bedzie zasilany w chwili obecnej clarionikiem dxz 718 r a w niedalekiej przyszlosci kupie jakis wzmacniacz do 400zl.Czekam na wasze podpowiedzi i opinie..
(praktycznie zaden post nie zawiera charakterystyki muzyki ktora maja te glosniki odtwarzac)ja osobiscie sklaniam sie do glosnikow powerbass,ale czlowiek z essy wyraznie dal do zrozumienia ze sa to glosniki raczej o glebokim srodku a nie dole..WIec moze lepiej tonsile?Duzo sie o nich pisze ale nikt nie napisal do jakiej muzyki sa najlepsze..jezeli chodzi o hertze to nie podobaja mi sie te glosniki- draznia uszy i basik u nich taki sobie..Nie slyszalm jeszcze nigdy helixow wiec prszoe o opinie.Zestwaik ten bedzie zasilany w chwili obecnej clarionikiem dxz 718 r a w niedalekiej przyszlosci kupie jakis wzmacniacz do 400zl.Czekam na wasze podpowiedzi i opinie..