logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola C550 - brak dzwonków i resetowanie się telefonu, co zrobić?

michcio87 23 Paź 2006 00:03 852 2
REKLAMA
  • #1 3143962
    michcio87
    Poziom 2  
    Od paru dni na mojej motce c550 działa tylko wibracja dzwonki wogóle nie działają a dzisiaj właśnie po włączeniu i wyłączeniu koma bez przery sie resetuje....:( Jest na to jakaś rada? Nie wiem jak rzucic softa i nie wiem czy jest to możliwe jeśli komóra po włączeniu co 5sek gaśnie wyświetlacz i po 5sek się zapala i tak wkółko a po podłączeniu do kompa co chwile ją wykrywa i znów traci... ;(

Pomóżcie!!!
    Pozdrawiam

Dodano po 1 [godziny] 22 [minuty]:

Ok kom już działa :D lecz nadal nie ma dzwonków są tylko z klawiatury i nic poza tym... Jeśli ktoś zna powód lub jakiś kruczek by znów były dzwonki niech napisze w temacie...

Pozdrawiam michcio87
  • REKLAMA
  • #2 3144124
    Amper_3
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Prawdopodobnie wgrałeś nowe dzwonki na telefon. Mam taki sam problem. Najłatwiejszym rozwiązaniem będzie powrót do oryginalnych dzwonków. bądź wymiana oprogramowania. Istnieje fan klub tej motki i tam jest dostępny soft. Niestety nie pamiętam adresu. Ja osobiście wróciłem do oryginalnie wgranego dzwonka, gdyż nie chciało mi się wymieniać softu.
    Życzę powodzenia i mam nadzieję, że moja rada pomogła.
  • #3 3144136
    michcio87
    Poziom 2  
    Właśnie wgrałem nowego softa ale daej brak dzwonków. Nie wgrywałem nowych dzwonków, poprostu ostatnio włączyłem wibracje jak to często robie by na lekcji nie podpaść nauczycielowi lecz później po włączeniu głośnego dzwonka już go nie usłyszałem... :( A forum o które Ci chodziło to najprawdopodobniej matrax.net
    Dziękuje za porade no ale cóż nie o to chodziło...:|

Pozdrawiam michcio87
REKLAMA