Witam. Mam problem z Nokia 6680 nie wlacza się po ostatnim wyłączeniu tj.2 miesiące temu telefonu nie moge włączyć. Po podłączeniu do orginalnej dołączonej w zestawie ładowarki nic nie reaguje ale po wymiane baterii na podrobke słychac standartowe "Pyknięcie" znaczące rozpczęcie ładowania. Pozatym nie wiedac sladow zalania. Telefon sam z siebie przestał działać, po nocnym ładowaniu baterii- kupiłem jakis czas temu jako używany ale sprawny, więc nie znam pełnej przeszłości. Probowalem zrobic flesza ale Poradniki dotyczące ratowania telefonu z taka usterka czy, "Dead_Phone_USB_flashing" piszą aby "Firmware update'' i zaznaczyc opcje "dead phone", ale we wszystkich wersjach phoenix jest "SW Update" i nie mam możliwości zaznaczenia opcji "dead phone". Co mam zrobic bo po rozebraniu telefonu, płyta jest czysta i nie ma śladów po upadku czy jakiejkolwiek ingerencji z zewnątrz. To jest w 100% wina softu bo padl sam z siebie, niestety telefon kupiłem używany i nie mam gwarancji. W załączniku jest instrukcja dotyczaca ratowania telefonów z taka usterka jak mój, ale w koncu jaki mam byc phoenix ktory by miał funkcje "dead phone" i pobudził 6680?? Prosze o pomoc.