Proszę o wskazanie słabych stron i wad wzmacniacza Unitra/Diora WS 432.
Za każdą odpowiedź z góry dziękuję.
Za każdą odpowiedź z góry dziękuję.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamŁukasz88 napisał:Zacznijmy od tego drogi kolego że sprzęty Unitra nie mają wad wiec raczej nikt Ci tutaj nic nie wypisze.![]()
Offtopic: Ostatnio w jakiejś gazecie czytałem ze jeżeli wziąc pod uwagę sprzęty UNITRA z lat 90 i obecne sprzety to dzisiaj UNITRA byłaby najlepszymi sprzetami w Europie.
Łukasz88 napisał:Tak miedzy nami to mocno sie grzeja i sa trudne w naprawie w razie ewentualnej awarii. Poza tym nic wiecej
zn21 napisał:WS 432 - to konstrukcja tak prosta, że prościej się dosłownie nie da. Nic dodać nic ująć.
Tremolo napisał:Ludzie robili wtedy duzo lepszy sprzęt, z tego co się udało wymontowac ze starych sprzętów zagranicznych, choćby Japończyków.
Cytat:Cytat:
zn21 napisał:
WS 432 - to konstrukcja tak prosta, że prościej się dosłownie nie da. Nic dodać nic ująć.
Chyba jednak istniały prostsze wzmacniacze, np. Amator.
Qiubiac napisał:www.audio.goin.pl tam rusza coś o polskim sprzęcie... oby było coś z tego
elektrit napisał:Miałem WS422.
elektrit napisał:Tylko chodzi chyba o symbol 442-taki mam na orginalnym schemacie od tego wzmacniacza.Miałem WS422.
Jarress napisał:elektrit napisał:Miałem WS422.
Chyba WS 442.![]()
A masz jakieś zdjęcia WS 403S?
elektrit napisał:Znalazłem na allegro:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=134349741
Jarress napisał:Dzięki. Niestety nie skuszę się na kupno, bo nie mam skąd wziąć brakująej końcówki mocy.