logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dokumentacja i urządzenie sterujące do siłownika liniowego 18 bramy dwuskrzydłowej

mik61 17 Paź 2006 23:21 1872 5
  • #1 3127591
    mik61
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Ma ktos mozliwosc udostepnic dokumentacje sterowania tymi silownikami do otwierania bramy dwuskrzydłowej, czy jest mozliwosc kupienia gdzies gotowego urzadzenia sterujacego do tych siłownikow :!:
  • #2 3127934
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6168
    Przeniosłem z: Schematu/instrukcji...
  • #3 3128163
    przemo.t
    Poziom 27  
    Ocena: 30
    To tak jak bys zapytal... szukam schematu instalacji od samochodu.
    Na takie pytanie nigdy nie uzyskasz odpowiedzi, to forum elektronikow a nie wrozek, skad ma ktos wiedziec o jaki silownik Ci chodzi? Poza tym ze ma on 18' nic wiecej nie napisales
  • #4 3129534
    mik61
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    bez obrazy ale przeczytaj ty.... ze tylko silowniki 18" nadaja sie do zamontowania na bramach jezeli sie ktos orientuje to bedzie wiedzial o co chodzi a widze ze ty sie nie orientujesz wiec mnie nie poprawiaj !!! :)
  • #5 3129710
    bobo65
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    zobacz tu - http://www.intersat.com.pl/ . tu jest fachowiec to takich spraw doradzi i zaproponuje to co trzeba,polecam solidna firma!. sam siłownik nie wystarczy . potrzebna jest centralka sterująca,odbiornik radiowy,piloty,lampa ostrzegawcza,a wielkość siłownika (długość i typ) zależy do ciężary bramu i długości skrzydła!
  • #6 3130173
    przemo.t
    Poziom 27  
    Ocena: 30
    mik61 napisał:
    bez obrazy ale przeczytaj ty.... ze tylko silowniki 18" nadaja sie do zamontowania na bramach jezeli sie ktos orientuje to bedzie wiedzial o co chodzi a widze ze ty sie nie orientujesz wiec mnie nie poprawiaj !!! :)

jak napisal kolega wyzej dobor silownika zalezy od wielkosci bramy i jej konstrukcji. I kto tu sie nie orientuje. Zasada jest taka ze sie podaje model i typ jesli sie o cos pyta!!
REKLAMA