Witam i pozdrawiam wszystkich
carsmi napisał: Ja wyjmuje procek. 15 min. i kod jużwidać na monitorze .zero problemów z komunikacją.
Teraz ja też mogę tak powiedzieć

)
Na wstępie pragnę jednak podziękować
@kamyczek i
@wojtek12345 za natychmiastowe zainteresowanie moją prośbą i podpowiedzi na PW. Oczywiście z przykrością muszę stwierdzić, że nie skomunikowałem się z niewylutowanym procem metodą @wojtka12345 gorzej bo jak się zdenerwowałem i wylutowałem proca to też nie było komunikacji ale być może coś zrobiłem nie tak, w końcu przerażony zrobiłem na lpt i nadal gonczarenko nie komunikuje się

( i to już była załamka bo według opisu, to odpowiednia dioda mrugała, ale się nie poddałem poczytałem jeszcze trochę i zainstalowałem program z etl i nagle wszystko jest piękne komunikacja jest na wszystkich kwarcach jakie miałem od 4MHZ do 20MHz
No i radyjko pięknie mruczy u brata w opelku

). a tak przy okazji to mój skromny warsztacik wzbogacił się o nowy interfejs i kasowarkę do epromów za, bagatela, 20 zł

). Trochę się rozgadałem, pozdrawiam wszystkich którzy chętnie pomagają innym a pozostałym życzę wszystkiego najlepszego na Święta, wytrwałości i cierpliwości w tym co robią.