Od dłuższego czasu w czasie wykonywania programu pralka co chwilę wchodzi w tryb pauzy. Wezwani fachowcy z miejscowego serwisu whirlpoola, bez sprawdzania innych podzespołów, od razu wymontowali programator i stwierdzili, że coś nakaszaniło się w pamięci. Na moje pytanie, na jakiej podstawie tak sądzą ponieważ na moje oko programator wyglądał jak nowy, odpowiedzieli bez przekonania, że na pewno jest to wina programatora. Po konsultacji telefonicznej ze swoim kierownikiem zaproponowali nowy programator za 450zł. Odmówiłem ponieważ szybciej kupię nową pralkę niż dam tym gościom tyle kasy.
W tym miejscu proszę o poradę, czy programator do tej pralki można zaprogramować na nowo, bo wydaję mi się, że powinno to być możliwe? Czy może ktoś to robi i za ile? A może są jakieś inne sugestie. Z góry dziękuję.
W tym miejscu proszę o poradę, czy programator do tej pralki można zaprogramować na nowo, bo wydaję mi się, że powinno to być możliwe? Czy może ktoś to robi i za ile? A może są jakieś inne sugestie. Z góry dziękuję.