Tak oprogramowanie dostałem na płytce nawet jest prztłumaczony na polski jezyk.Jak wkładam zapisany eprom z komputera od BMW to go odczytuje i zapisuje do pliku.Ale jak na czysty chce wgrać to zapisuje tylko coś takiego na samym poczatku jest 85 00 00 dfalej same F-ki.Co z tym zrobić.Chodzi o eprom 27C256.
Dodano po 3 [minuty]: [quote="kowak45"]Tak oprogramowanie dostałem na płytce nawet jest prztłumaczony na polski jezyk.Jak wkładam zapisany eprom z komputera od BMW to go odczytuje i zapisuje do pliku.Ale jak na czysty chce wgrać to zapisuje tylko coś takiego na samym poczatku jest 85 00 00 dalej same F-ki.Co z tym zrobić.Chodzi o eprom 27C256.
Na dole programu wyskakuje taki komunikat:
Błąd w 0x000001 układ = 0x00 bufor = 0z0A
Dodano po 26 [minuty]: [quote="kowak45"]Tak oprogramowanie dostałem na płytce nawet jest prztłumaczony na polski jezyk.Jak wkładam zapisany eprom z komputera od BMW to go odczytuje i zapisuje do pliku.Ale jak na czysty chce wgrać to zapisuje tylko coś takiego na samym poczatku jest 85 00 00 dfalej same F-ki.Co z tym zrobić.Chodzi o eprom 27C256.
Dodano po 3 [minuty]:
kowak45 napisał: Tak oprogramowanie dostałem na płytce nawet jest prztłumaczony na polski jezyk.Jak wkładam zapisany eprom z komputera od BMW to go odczytuje i zapisuje do pliku.Ale jak na czysty chce wgrać to zapisuje tylko coś takiego na samym poczatku jest 85 00 00 dalej same F-ki.Co z tym zrobić.Chodzi o eprom 27C256.
Na dole programu wyskakuje taki komunikat:
Błąd w 0x000001 układ = 0x00 bufor = 0z0A
I jeszcze jedno pytanie? czy jest mozliwość skasowania wcześniej zapisanej pamięci.
Jak to sie robi bo kombinuję i nic mi nie wychodzi.