logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Peugeot 206: Czy można zamienić kalkulator wtrysku Sagem na Magneti Marelli?

Gangster 29 Paź 2006 02:55 4346 5
REKLAMA
  • #1 3163969
    Gangster
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Hi.
    Mam uszkodzony alkulator wtrysku. To znaczy dziala, ale mialem problem z woda i pin sie poprzepalil. Teraz mam zrobiona dziure w Kalkulaotrze wtrysku i pociagniety nia kabel. Chcialbym wymienic go ale zastanawia mnie jadna sprawa. Czy wystarczy tylko wymienic kalkulator czy musze tez BSI. Zdobylem juz taki ale jest pewien problem. W moim aucie Kalkulator jak i BSI jest firmy Sagem. Zdobylem od 1.1 ten kalkulator ale jest firmy Magnet Marelli. I teraz jest moje Pytania.
    Czy moze taki byc czy musze znalezc firmy Sagem??
    Moge Miec BSI od tego samochodu i zamontowac razem z tym kalkulatorem. Czy to bedzie gralo?? Dorobienie kluczyka nie jest az tak drobie (200zl).
    Znalezienie kalkulatora tej samej firmy i tej samej pojemnosci graniczy z cudem.
    A kupowanie w salonie to troszke jest drogie.
  • REKLAMA
  • #2 3164066
    wloc
    Poziom 34  
    Ocena: 528
    a ktory to rok autka
  • REKLAMA
  • #3 3164376
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 3164454
    Gangster
    Poziom 10  
    Jest to 2001 wersja z Mux niestety. To pojdzie jakos z inna firma. Ten komp mam z tego samego roku tylko innej firmy.
  • REKLAMA
  • #5 3164471
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 3165173
    Gangster
    Poziom 10  
    W jednym serwisie powiedzieli, ze bedzie pasowac wystarczy wpisac numer Vin auta. A w drogim powiedzieli, ze musi byc tej samej firmy. Teraz to ja juz niewiem jak to jest. Powiem jeszcze, ze wyciagnolem ten Kalkulator silnika od auta ktore mialo BSI innej firmy (Simens). A i chyba jeszcze bede musial wymienic BSM, mam zasniedziala plytke i niekture sciezki odkryte, wiec czy moge wlozyc tez innej firmy. A i jak zmienie BSM to czy musze podlanczac pod komputer w celu wykasowania jakis bledow??
REKLAMA