Witam mam komputer uszkodzony i chcę go wymienić na sprawny.Proszę mi powiedzieć drodzy państwo jaki model mam zakupić ,czym sie kierować.Podpowiem że chciałbym od razu kupić pełen komplet czyli wiązkę immobilizer+transpondery itd..Proszę wymieńcie mi co mam kupić w komplecie aby nic nie programować tylko podłączyć kostki i cieszyć sie nową 206.Posiadam rocznik 2001,1.1benzyna,silnik z podwójną sonda lambda.Komp mój posiada oznaczenie: IAW 48P2.70 MAGNETI MARELLI
Ps:Czy posiada ktoś na sprzedaż kompa wraz z całym kompletem tak aby tylko podłączyć i nie bawić sie w oprogramowanie?
Ps:Proszę mi powiedzieć dlaczego ten komputer który widnieje poniżej na fotce jeszcze pracuje,przecież ewidentnie widać pękniętą kość epromu a jednak pracuje w moim aucie prawie bez problemu.Co o tym sądzicie?
Ps:Czy posiada ktoś na sprzedaż kompa wraz z całym kompletem tak aby tylko podłączyć i nie bawić sie w oprogramowanie?
Ps:Proszę mi powiedzieć dlaczego ten komputer który widnieje poniżej na fotce jeszcze pracuje,przecież ewidentnie widać pękniętą kość epromu a jednak pracuje w moim aucie prawie bez problemu.Co o tym sądzicie?