logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować kartę SIM Plus bez PUK? Zablokowana przez błędny kod PIN

AWJR1951 31 Paź 2006 13:48 1730 4
REKLAMA
  • #1 3172353
    AWJR1951
    Poziom 20  
    Ocena: 70
    Witam. Karte mam od osmiu lat, znalem kod sim i znam tylko zona wprowadzila zly kod sim i zablokowala karte, a puk niestety nie onajde,czy w serwisie moga uaktywnic ta karte? zalezy mi na niej mam mnustwo waznych numerow jest w plusie i nie na abonament
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3172429
    MILO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 16
    zadzwon do BOK'u tam powinni Ci pomoc i sprawa jest do rozwiazania. Takie i podobne sprawy nawet dalo sie zalatwic droga mailowa.
  • REKLAMA
  • #3 3172739
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    jeśli karta jest zarejestrowana to nie ma najmniejszego problemu dzwonisz pod biuro obsługi klienta podajesz dane które poproszą (dane z rejestracji) i wtedy pracownicy BOK podaj ci nowy kod puk po wpisaniu tego kodu telefonik prosi o nowy pin wpisujemy nowy pin i karta śmiga na nowo.

Jeśli karta nie była zarejestrowana to bedzie problem, wtedy trzeba ją na siebie zarejestrować najlepiej w salonie plusa bo zrobisz to na miejscu.
    Można kartę zarejestrować także poprzez wysłąnie formularza do sieci plus ale to trwało swojego czasu nawet do miesiąca czasu.
    Ale tak czy inaczej karta jeszcze do odzyskania :)
  • REKLAMA
  • #4 3174518
    AWJR1951
    Poziom 20  
    Dzieki odezwe sie po swietach co zalatwilem, mimo to mam juz lepszy humor.
    Pozdrawiam
  • #5 3179568
    AWJR1951
    Poziom 20  
    Bylem w serwisie, warunek do odzyskania karty to:zarejestrowanie tej karty,trzeba znac pin karty i numer telefonu danej karty i po sprawie,ja zalatwilem pozytywnie. Za pomoc Serdecznie Dziekuje.
    Pozdrawiam
REKLAMA