logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki pakiet TV wybrać po zakończeniu umowy z Cyfrowym Polsatem?

teks 05 Lis 2006 00:10 4648 4
REKLAMA
  • #1 3188976
    teks
    Poziom 1  
    Witam,
    W bieżącym miesiącu kończy mi się okres lojalnościowy umowy z Cyfrowym Polsatem. Do tej pory korzystałem z Pakietu Familijnego (podstawowy), ale na pewno chciałbym teraz rozszerzyć pakiet o bajki (myślę tu o bajkach bez agresji - dla dzieciaków 2-3 letnich). Podobno Cyfra+ ma taki program w swojej ofercie (MiniMini). Ponieważ nie orientuję się dobrze w ofercie platform proszę o poradę, co najlepiej wybrać (interesują mnie programy podstawowe jak w Pakiecie Familijnym + bajki bez agresji), oczywiście jak każdy chciałbym płacić jak najtaniej.... Posiadam tuner Echostar DSB616 oraz nieużywany od dawna Philips DB3010. Jeżeli jest to możliwe, to chciałbym korzystać z oferty na dwóch telewizorach. Dziękuję z góry za odpowiedzi.
  • REKLAMA
  • #2 3189000
    gothye
    Poziom 33  
    Ocena: 60
    do cyfry mozesz uzyć philipsa który posiadasz ,wystarczy zakupic karte cyfry legalnie. jesli chodzi o oglądanie na dwóch telewizorach to jest to mozliwe ale na obu telewizorach bedzie ten sam kanał chyba ze zastosujesz splinter do karty( rozgałęzia uprawnienia łacznie do 6 dekoderów) oczywiscie drugi dekoder i drugą antene z konwerterem lub zasąpienie istniejącego konwertera na podwójny TWIN (lepsza i tansza opcja) ale wten deseń mozna oglądać na 2 i telewizorach płacąc 1 abonament. jesli chodzi o oferte programową jestem za cyfrą ze względu na programy filmowe oraz mozliwość rozgałęzienia za pomocą splintera
  • REKLAMA
  • #3 3189582
    meloch
    Poziom 29  
    Ocena: 61
    gothye napisał:
    mozliwość rozgałęzienia za pomocą splintera

To urządzenie nazywa się CARD SPLITTER, a nie splinter!!!
  • REKLAMA
  • #4 5191339
    holsik
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam! nie chce zakladac nowego tematu bo ten jest podobny :)
    Kilka dni prze Euro 2008 konczy mi sie CP ... zakupilem pelen zestaw z tunerem samsung+talerzem za 170 funa >>>w cene wliczony pakiet familijny na 12 miechow. nie wiem co teraz mam robic, bylem dzis w 2 punktach z zapytaniem o przedluzenie PREPAIDu CZY COKOLWIEK to sie dowiedzialem, ze bym musial zakupic u nich z dekoderem :D
    W sumie myslalem o nowym dekoderze HD ale chyba jeszcze za wczesnie, bo CP nie ma wiele programow nadawanych w HD wiec sobie odpuszcze.
    Co polecacie???
  • #5 5192671
    fidzo
    Poziom 21  
    Ocena: 26
    witam
    Jak byleś pytać w nielegalnych punktach w Angolii to się nie dziw że Ci proponowali tylko zakup nowego Prepaida albo nowej umowy z zakupem dekodera.
    Możesz zadzwonic na infolinię Cyfrowego Polsatu i tam się wszystkiego dowiedzieć.
    Każdy autoryzowany punkt moze Ci juz zrobic upgrade umowy na kolejne 12 miesięcy.
    pzdr
REKLAMA