logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Legalny Windows, 30 dni aktywacji, zmiana podzespołów.

ggregorii 07 Lis 2006 20:01 2610 7
REKLAMA
  • #1 3199060
    ggregorii
    Poziom 17  
    Ocena: 77
    Mam orginlnego windowsa i wiadomo ze ma 30 dni na aktywacje ale moje podzespoły od jakiegoś czasu sie pozmieniały. Co zrobić aby zlikwidować 30 dni i aby windows nadal został legalny?. Pomocy.
  • REKLAMA
  • #2 3199071
    allsiolek
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    jest cos takiego windows 2003 and XP Anti Product Activation Crack.. sam się domysl do czego służy.. ale czy go użyjesz zależy od Ciebie.... Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3199081
    tronic1
    Spec od komputerów
    Ocena: 1105
    Zadzwoń na infolinię, do pomocy firmy Microsoft.
  • #4 3199158
    _666_
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    Witam

Windows to rzeczywiscie oryginal czy Kolega dopiero kupil kompa z wgranym systemem?

pozdro
  • REKLAMA
  • #5 3199232
    ggregorii
    Poziom 17  
    Oryginał kosztował całe 400 zł
  • #6 3199268
    _666_
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    Kolega moze zrobic tak jak napisalem w drugim Kolegi poscie lub uzyc programu,nadpisac pare set razy dane,format.

nastepnie instalka windowsa plus darmowe programy:7Zip,winamp....

Ale uwazam,ze oni nie sa tak glupi.
  • #7 3199293
    ggregorii
    Poziom 17  
    Z tego co słyszałem to chodzi im o windowsa i office tego typu programy. Wię myśle ze nie bedą grzebać. Bo jak by tak chcieli to wszyscy w okolicy by bekneli :)
  • REKLAMA
  • #8 3199440
    pelekkk
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Ja juz chyba ze 3 razy dzwonilem na linie Microsoft i mowilem, ze "Ludzie, mialem wirusa i musialem formatowac". Mila pani z obslugi bez problemu mi pomogla i podala klucz. A jezeli laczys sie z internetem (ja na tym kompie z legalnym winxp nie mam sieci) to chyba niestety muszisz zablokowac firewallem dostep do Aktualizcji automatycznych, ale co do tego pewien nie jestem.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada oryginalny system Windows z 30-dniowym okresem na aktywację, jednak zmiana podzespołów komputera powoduje konieczność ponownej aktywacji. W dyskusji pojawiły się sugestie dotyczące kontaktu z infolinią Microsoft w celu uzyskania nowego klucza aktywacyjnego, zwłaszcza po wyjaśnieniu sytuacji, np. formatowania systemu z powodu wirusa. Zaleca się również blokowanie dostępu do automatycznych aktualizacji przez firewall, aby uniknąć problemów z aktywacją online. Pojawiła się także wzmianka o nielegalnych narzędziach typu "Anti Product Activation Crack", jednak ich użycie jest odradzane. System Windows jest oryginalny, zakupiony za około 400 zł. Wskazano, że Microsoft raczej nie ingeruje w takie przypadki masowo, co pozwala na legalne przedłużenie aktywacji po kontakcie z pomocą techniczną.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA