witam, mam drukarke hp 3325 i kiedy skończył sie czrny tusz, zamiast napełnić go od razu to tego nie zrobiłem i cały zasechł, wiec teraz kupiłem cały pojemnik z czarnym i są problemy, to znaczy drukarka zachowuje sie tak jakby nie wiedziała tego pojemnika, nie da sie drukować, a przy drukarce mruga cały czas ta kontrolka, dobrze jest jak wyjme ten pojemnik (kardłicz) albo włoże stary z tym ze tam nie ma tuszu,
dodał ze to jest nie oryginalny pojemnik ale gościu w sklepie powiedział ze bedzie pasować,
nie wiem co robić, czy jest na to jakis sposób, bo drukować sie nie da no chyba ze da sie jakos to obejsć lub moze jakis inne stery (ale to chyba nic nie da)
to chyab jakis ten chip jest w tym pojemniku inny i chba od tego ale czy da sie cos zrobić? dzieki wielkie
dodał ze to jest nie oryginalny pojemnik ale gościu w sklepie powiedział ze bedzie pasować,
nie wiem co robić, czy jest na to jakis sposób, bo drukować sie nie da no chyba ze da sie jakos to obejsć lub moze jakis inne stery (ale to chyba nic nie da)
to chyab jakis ten chip jest w tym pojemniku inny i chba od tego ale czy da sie cos zrobić? dzieki wielkie