logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór między JAF, Tornado a N-Box - który zestaw kabli wybrać?

sid i malfred 10 Lis 2006 20:56 1395 10
REKLAMA
  • #1 3210255
    sid i malfred
    Poziom 10  
    Witam
    Mam problem typu: zakupiłem jafa i teraz chciałbym kupić jeszcze coś z zestawem kabli mam do wyboru n-box lub tornado jak to wszystko teraz ma wyglądać kompletnie nie znam się na tym która maszyna lepsza?????pozdr
  • REKLAMA
  • #2 3210326
    djjack
    Poziom 27  
    Ocena: 27
    Kup sobie n-box moja rada na dzien dzisiejszy lecz polecam mt-box tylko kasowo stoi o wiele wiecej z kablami
  • REKLAMA
  • #3 3210345
    sid i malfred
    Poziom 10  
    no ok djjack ale zobacz stronke ile jest tych mt-boxów a n-box robi więcej modeli telefonów a mt jest specjal do nokia siemens se itd to co 3 szt, trzeba by było kupić
  • #4 3210362
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    Ocena: 21
    ja tam bym polecił n-boxa jak chcesz ogólnie telefony naprawiać.. no chyba że chcesz jakieś szczególne marki np SE albo siemens ale mt-box też nie jest najlepszy do tych modeli.. więc n-box będzie dla Ciebie najlepszy:) mam nadzieję że zrozumiałeś moją zagmatwaną odpowiedź:)
    pozdrawiam
    Michał
  • #5 3210390
    sid i malfred
    Poziom 10  
    Czyli w sumie tj wyżej pisałem :)
    Ale co generalnie piszecie że n-box lepszy od tornado????????????????
  • REKLAMA
  • #6 3210412
    djmolo
    Poziom 21  
    Ocena: 7
    Kolego czytaj dokładnie co Ci inni podpowiadają. Obecnie lepiej wyjdziesz kupując mt-boxa niż tornado. Jeśli kupisz tornado też sobie poradzisz. Ale cos mi sie wydaje ze tobie sie nawet ne chce czytac a co tu o naprawach telefonów mówic.
  • REKLAMA
  • #7 3210470
    sid i malfred
    Poziom 10  
    SŁUCHAJ JAK KUPIE MT-BOXA TO CO SAME NOKIE ALBO SE BĘDĘ ROBIŁ?????????????????????A MOŻE 3 ALBO 4 PO 600 KUPIE ODRAZU??????????

TO CO?????? N-BOX??????
  • #8 3210538
    djjack
    Poziom 27  
    Napisze tak jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego .Niestety grifin team jest niezniszczalny .Jesli chcesz robic wszystkie telefony to niestety nie ma takiego box na swiecie .Ja jak i wielu tu na elce posiadaja kilka box ow do jednego rodzaju telefonow ,niestety taka branza .Jesli masz zamiar robic to na poddaszu u rodzicow to mozesz sobie pozwolic zeby stawiac jeden telefon 2 dni .Niestety sa osoby ktore w tym czasie płacą zus czynsz i media itd.
  • #9 3210652
    sid i malfred
    Poziom 10  
    dj jack chodzi głównie o to że chę powoli kupować sobie te boxy ale nie stać mnie narazie na wydatek rzędu nie wiem 1000-2000 zł .Poza tym narazie chcę się pouczyć tego troche także myślę że nie ma co wariować narazie.Nie jest to źródło mojego utrzymania dlatego mogę sobie robić ze zwykłej ciekawości i dlatego ze lubię to robić.Na chleb mam spoko
  • Pomocny post
    #10 3211434
    djjack
    Poziom 27  
    To juz ci pisz na dzien dzisiejszy najlepszym rozwiazaniem bedzie n-box oczywiscie to to samo co tornado roznica polega na suporcie jedynie n-box ma suport taki sam co grifin team wiec jest najlepszy jaki jest dostarczany ze sprzetem .Pamietaj abys sobie dokupił hwk i suportował go u karwosa wteczas bedziesz miał za mała kase full wypas czyli bedzie działac najnowsza instalka 3.03 to tyle na poczatek reszte odnosne n-box znajdziesz na elce pamietaj n-box tornado ufs to to samo tylko inne nazwy
  • #11 3213939
    sid i malfred
    Poziom 10  
    dj jack dziękuję o tyle mi właśnie chodzilo.Czysty profess

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy wyboru zestawu kabli i boxa do naprawy telefonów spośród JAF, Tornado oraz N-Box. Użytkownicy rekomendują N-Box jako najlepszy wybór na początek ze względu na szerokie wsparcie modeli telefonów i lepszy support, porównując go do Tornado, które jest praktycznie tym samym sprzętem pod inną nazwą. MT-Box jest polecany głównie do telefonów marek Nokia, Siemens i SE, ale jest droższy i wymaga zakupu kilku egzemplarzy, aby obsłużyć różne modele. Podkreślono, że nie istnieje jeden box do wszystkich telefonów, a profesjonalni serwisanci często posiadają kilka urządzeń dedykowanych różnym markom. Dla początkujących, którzy chcą się uczyć i nie potrzebują natychmiastowego pełnego wyposażenia, N-Box z dokupionym HWK i wsparciem u Karwosa jest optymalnym rozwiązaniem, oferującym aktualne oprogramowanie i szeroką funkcjonalność.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA