Witam, mam taki problem: włanczam kompa, wyskakuje okno jak po nieprawidłowym zamknięciu (uruchom w trybie normalnym, ostatnia dobra znana konfiguracja, tryb awaryjny,...) po wybraniu nornalnego lub ....konfiguracji pojawia sie logo XP i po chwili resetuje się kompuer. przy trybie awaryjnym ładują się pliki i też sie resetuje.
Wymieniłem zasilacz postawilem nowego windowsa oraz wymienilem dysk i dalej to samo już nie wiem co robic jeżeli macie jakiś pomysł to proszę o pomoc !
PS: Po kilkunastu próbach system się uruchamia i dziala poprawnie ,myśle że jak dostanie większej temperatury to dopiero zaczyna działac (jak jest ciepły normalnie sie włącza gdy go "uruchamiam ponownie") . Pozdrawiam
Wymieniłem zasilacz postawilem nowego windowsa oraz wymienilem dysk i dalej to samo już nie wiem co robic jeżeli macie jakiś pomysł to proszę o pomoc !
PS: Po kilkunastu próbach system się uruchamia i dziala poprawnie ,myśle że jak dostanie większej temperatury to dopiero zaczyna działac (jak jest ciepły normalnie sie włącza gdy go "uruchamiam ponownie") . Pozdrawiam
Moderowany przez TONI_2003:Zmieniłem i poprawiłem temat postu!