Mam taki prblem. Mam SE T630,wszystko było OK i nagle podłanczam go pod ładowarke i jesttaki problem: jak tel jest włonczony to wogole sie nie ładuje (wogole nie reaguje na ładowarke), jak tel jest wyłonczony to tak jakby ładował się i przerywał co chwilę (zapala sie podświetlenie i ikonka od ładowania, po chwili wszystko gasnie i znów się zapala, cały czas w kólko) Nie wiem co się dzieje.Ładowarja jest na 100% dobra bo była sprawdzana na innych telefonach. W czym może tkwić problem ????? Za pomoc rozdaje pkt
Fajny temat 'soft?', a jak zepsuje się koledze samochód, to też wejdziesz na www.automoto ... i napiszesz 'silnik' ? Czy nie można inaczej? np. 'SE T630 problem z ładowaniem' Koledzy, którzy znają problematykę tych telefonów będą od razu widzieli, że to ich działka, bo po co ma to czytać ktoś, kto naprawił w życiu 3 alcatele
<Fi>
Fajny temat 'soft?', a jak zepsuje się koledze samochód, to też wejdziesz na www.automoto ... i napiszesz 'silnik' ? Czy nie można inaczej? np. 'SE T630 problem z ładowaniem' Koledzy, którzy znają problematykę tych telefonów będą od razu widzieli, że to ich działka, bo po co ma to czytać ktoś, kto naprawił w życiu 3 alcatele