logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat wyprowadzeń radia Alpha VW: głośniki, zasilanie, podświetlenie

ketiw 24 Lip 2003 10:53 3513 7
REKLAMA
  • #1 298459
    ketiw
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Poszukuje schematu radioodtwarzacza samochodowego ALPHA produkowanego dla VW nie mam zadnych danych wiecej interesuje mnie najbardziej schemat wyprowadzeń urządzeń zewnętrznych głośniki wzmacniacz zasilanie podświetlenie wyświetlacza itp. Interesują mnie wszelkie informacje dotyczace tego typu sprzetu za pococ z góry dziekuje[/b]
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20187722
    Mrkbula
    Poziom 8  
    Ocena: 2
    Witam . Czy mogę prosić o link do powyższego schematu. Obecny już nie działa a mam na stole takiego pacjenta. Z góry dziękuję.
    Załączniki:
    • Schemat wyprowadzeń radia Alpha VW: głośniki, zasilanie, podświetlenie 20220911_165726.jpg (947.9 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #5 20187744
    Mrkbula
    Poziom 8  
    Szkoda. Przekopałem cały net za schematem i nigdzie niema a radio dość popularne. Może ktoś ma w prywatnej kolekcji. I tu APEL o pomoc w odnalezieniu schematu elektroniki . Radia alpha jak na zdjęciu. Pozdrawiam
    Załączniki:
    • Schemat wyprowadzeń radia Alpha VW: głośniki, zasilanie, podświetlenie 20220911_165733.jpg (830.75 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 20189818
    Mrkbula
    Poziom 8  
    Tak .nie da się pobrać załącznik niedostępny. Ale dziękuję za chęci. Pozdrawiam serdecznie
    Załączniki:
    • Schemat wyprowadzeń radia Alpha VW: głośniki, zasilanie, podświetlenie Screenshot_20220914-155452_Samsung Internet.jpg (438.45 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #8 20190020
    justka80
    Poziom 34  
    Ocena: 440
    Nie wiem który SM próbowałeś pobrać? Na pewno nie pobierzesz z poziomu tłumaczenia strony.
    Pokaż czytelne naklejki na tym Twoim radiu.
    Wygląda mi to na radio firmy SONY (VWZ3Z1) lub HITACHI (VWZ4Z1) z lat 80-ych.
    Na zasugerowanej przeze mnie stronie nie ma takiego radia.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano schematu wyprowadzeń radioodtwarzacza samochodowego ALPHA produkowanego dla VW, ze szczególnym uwzględnieniem podłączeń głośników, wzmacniacza, zasilania oraz podświetlenia wyświetlacza. W odpowiedziach wskazano na konieczność korzystania z funkcji wyszukiwania na forach elektronicznych oraz podano linki do archiwalnych źródeł, które jednak okazały się niedostępne lub nieaktualne. Użytkownicy sugerowali, że radio ALPHA może być produkcji firm SONY (model VWZ3Z1) lub HITACHI (model VWZ4Z1) z lat 80., co utrudnia znalezienie dokładnego schematu. Zwrócono uwagę na problemy z pobieraniem dokumentacji technicznej ze stron z tłumaczeniem oraz na brak dostępnych schematów w popularnych bazach danych. Apelowano o pomoc w odnalezieniu prywatnych kolekcji schematów elektroniki tego radia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA