Witam , mam usługe chello classic i rozdzieliłem internet na dwa komputery ( przyszeszdł do mnie jakiś gość z firmy komputerowie z routerem i połączył dwa kompy). Nie mogłem znaleźć na stronie chello cz to jest zgodne z prawem?. Ale nie w tym tkwi mój problem. Po podłączeniu routera pojawiły się problemy z niektórymi programami p2p i z grą po sieci. Na stronie http://twojeip.wp.pl/ pisze mi że moje IP to
84.10.72.72 a jak w pisze w okienku uruchom -cmd a potem ipconfig , pisze mi że moje ip to 192.168.2.2 . To samo widze gdy prubuje grać w fife 07 przez połącznie bezpośrednie lecz niemoge sie z nikim połączyć ( przed połączeniem komputerów mogłem bez problemu). W emule nie przechodzi mi porprawie testu portów. W czym twki problem?
Prosze o pomoc ponieważ jest to dla mnie bardzo ważne.
Pozdrawiam
84.10.72.72 a jak w pisze w okienku uruchom -cmd a potem ipconfig , pisze mi że moje ip to 192.168.2.2 . To samo widze gdy prubuje grać w fife 07 przez połącznie bezpośrednie lecz niemoge sie z nikim połączyć ( przed połączeniem komputerów mogłem bez problemu). W emule nie przechodzi mi porprawie testu portów. W czym twki problem?
Prosze o pomoc ponieważ jest to dla mnie bardzo ważne.
Pozdrawiam