Pare miesiecy w gsm, to wcale nie tak niedawno. Braki MT-Box mial raczej tylko w plikach,np. pamietny jezyk polski dla w300i. Teraz ma wszystkie pliki na bierzaco, nawet wyprzedzal setoola w dostepnosci plikow flash.
Plus MT-Boxa SE to jego prostota obslugi, obsluzy go nawet dziecko z przedszkola, tak prosty i czytelny interfejs. Choc lubie cruisera to tego o nim powiedziec nie moge, sadzac po pytaniach nowych userow. Mt-Box najprostszy i najlepiej sobie radzi. No i obsluga wszystkich SE, jedynie cruiser robi wiecej - ale tylko sam flash prehistorii typu r310i....
Co kompleksowe urzadzenie to kompleksowe.
Zgodze sie ze Setool byl zawsze troche do przodu - ale to byl stan sprzed paru miesiecy, bo rozwijal tylko pare najnowszych modeli new arm i pare db2020. Teraz sie wyrownalo. Mt-Box SE jest kompleksowym urzadzeniem do SE , obslugujacym wszystkie platformy, - z tad ogolne update raz arm, raz avr, raz new arm, raz db2020. Setoolem zadnej starszej sluchawki nie ruszysz. Dopiero teraz zaczynaja myslec o innych platformach - dolozyli smartfony. Oba urzadzenia warto miec.
Ja ich bym nie porownywal, bo sa rownie dobre.
Najlepsza oferta jest u kolegi gsm-sklep - na hasło elektroda od 5% do 10% procent znizki zalezy na jaki asortyment, i na co akurat trwa promocja. Porownujac ceny nawet bez promocji - plus wychodzil dla gsm-sklepu - tyle co chodzi o boxy.
Warto miec pare boxow dla tej marki telefonow. Ja sie o tym przekonalem. Nie stac mnie na to zeby nie miec i MT-Boxa SE, i Cruisera. Setool tez swoje zarobil. Jak nie tym to tym, i wszystko gra.