Wiem Altus moze nie jest estradówka, ale będzie grał w pubie taka potancowka mala moze od czasu do czasu jakas osiemnastka. No i teraz nie wiem jaki tu wzmacniacz. Koncówka mocy raczej odpada chyba ze kupie taka 2x100 w rms za jakies 100zł to tak... a tak to jakis wzmacniacz dobry co wytrzyma noc ...mam mozliwosc kupic kewooda niestety nie wiem jaki model jest to stary wzmacniacz z radiem... pracował z altusami 300 i halasu narobił. Wyglada jak rupiec, ale kapcia daje.
Szukam czegos dobrego taniego...
Obecnie w domu Altusy mam podlaczone pod slaby wzmacniacz Dual Cv 1150.
Na przyszłosc chce zrobic "moze" dwa subufery 80w pod altusy 200.
Moj brat ma altusy 300 + subufery dwa no i trzeba przyznac gra to bardzo ladnie niskie uzupelniaja się z wysokimi... O dziwo wszystko pracuje na extrimum na koncowce mocy 2x100 w rms glosniki nadal w dobrym stanie nie nadpalone, a ni nic jednak obudowy sie rozlatuja...(mowa o altusach)
Się rozpisałem się (kononowicz) ;p co doradzicie??
Szukam czegos dobrego taniego...
Obecnie w domu Altusy mam podlaczone pod slaby wzmacniacz Dual Cv 1150.
Na przyszłosc chce zrobic "moze" dwa subufery 80w pod altusy 200.
Moj brat ma altusy 300 + subufery dwa no i trzeba przyznac gra to bardzo ladnie niskie uzupelniaja się z wysokimi... O dziwo wszystko pracuje na extrimum na koncowce mocy 2x100 w rms glosniki nadal w dobrym stanie nie nadpalone, a ni nic jednak obudowy sie rozlatuja...(mowa o altusach)
Się rozpisałem się (kononowicz) ;p co doradzicie??