logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6020 - Zajęta pamięć 1,8 MB mimo usuniętych plików, czy zmiana softu pomoże?

yogi617 27 Lis 2006 21:18 1466 3
REKLAMA
  • #1 3270311
    yogi617
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    witam mam mianowicie maly problem raczej mi to nie przeszkadza ale chcialbym wiedziec co to moze byc acz kolwiek posiadam własnie ta nokie 6020 i mam w galeri wszystko usuniete a jednak pokazuje w tsanie pamieci ze zajete jest 1,8 mb i wyglada na to ze wiecej nic na niego nie wrzuce poniewaz sie faktycznie nie zmiesci doradzcie mi co to moze byc i czy zmiana softu by pomogla a jesli by pomogla to jaki polecacie (chodzi mi oczywiscie o wersje) z góry dzieki i pozdrawiam cale elektroda.pl
  • REKLAMA
  • #2 3271198
    vip-serwis.com
    Poziom 15  
    hmm jeżeli ktoś ci telefon wyresetuje i wgra najnowszą wersję oprogramowania to telefon będzie miał więcej miejsca,poprostu na początek zrób ustawienia fabryczne i zobacz czy miejsce się zwolniło,jeżeli nie to trzeba to wyresetować komputerowo pod boxem.

vip-serwis,com
  • REKLAMA
  • #3 3271665
    Malutki69
    Poziom 11  
    Mój Kolega miał taki sam problem i prubował też z ustawienia fabryczne i też nic nie dało. Prawdo podobnie ktoś prubował z niego zdjąćsimloka??? Jedynie zostaje Box albo Samemu W grać softa.
  • #4 3274004
    yogi617
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    no wiecie ktos napewno sciagal simlocka ale jak czym to niewiem a wspominacie cos o zmianie softu nie mam boxa to pewnie zostaje sie tylko wybrac do komisu aha i mialem juz kiedys taka nokie i mozna bylo usuwac wszystkie raporty na raz a w tej nie dam rady to tez pewnie wina tego ze to jest ta njastarsza wersja softu :|
REKLAMA