logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3220 - jak skonfigurować MMS, by odbierać wiadomości bez logowania?

Mrowa^ 28 Lis 2006 10:29 2104 5
REKLAMA
  • #1 3271592
    Mrowa^
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Witam. Mam Nokie 3220 i nie mogę poradzić sobie z ustawieniem MMSów.
    Próbowałem konfiguratora ze strony nokia.pl jak i tego z orange.pl. W ustawieniach wiadomości multimedialnych mam "zgoda na odbieranie wiadomości multimedialnych - tak". Dochodzi tylko powiadomienie że jeśli chce obejrzeć MMSa to muszę zalogować się do konta na stronie Orange. Mam 2 mega wolnej pamięci. Jak to ustawić?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3271605
    rado_
    Poziom 22  
    Ocena: 30
    Przywroc ustawienia fabryczne telefonu nastepnie sprawdz w ustawieniach foan czy ustawienia odnosnie mms sa puste jesli nie wykasuj je recznie i dopiero wtedy wyprobuj ustawien zdalnych ze stron producenta. Pisales ze probowales z orange.pl ale czy masz telefon w tej sieci jesli w innej musisz wejsc na strone operatora i tam poszukac ustawien zdalnych badz ustawienia reczne tzw krok po kroku
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 3271647
    Kempisty
    Poziom 11  
    Zrób tak jak pisał rado_ tylko jeszcze do tego sprawdź czy masz aktywowane mms na karcie, bo jak nie to chodź będziesz miał skonfigurowany telefon to i tak nie odbierzesz.
  • REKLAMA
  • #4 3271650
    rado_
    Poziom 22  
    Ocena: 30
    Z ta aktywacja to zalezy w ktorej sieci w orange jest automatycznie nie trzeba nic aktywowac. A z tego co wiem w plusie napewno
  • REKLAMA
  • #6 3403726
    Mrowa^
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    To jeszcze raz ja. Dzieją się jakieś dziwne rzeczy z tymi MMSami. Raz dochodzą, kiedy indziej nie... ostatnio w ogole nie dochodzą, wszystko docelowo idzie na bramkę. Dostaję tylko powiadomienie że mogę sobie je obejrzeć po zalogowaniu do Orange.
REKLAMA