Hehehehe, widzę że koledzy są w początkowej fazie tuningu komputera:) heh... no więc tak, spięcie bardzo prawdopodobnie że mogło być spowodowane połączeniem przewodów czerwonego i żółtego(już któ wcześniej o tym pisał-12V i 3V) Mnie osobiście nic się nie stało jak połączyłem ze sobą te przewody za pierwszym razem. Poprostu mi się komputer wyłączył i musiałem go odłączyć na chwilkę od siecie żeby móc go ponownie włączyć

Problem zaczął się gdy zrobiłem zwarcie po raz kolejny ale szczerze powiem że już nie pamiętam jak je zrobiłem, wiem jednak że miałem zasilacz do wymiany i wtyczke od zasilacza na płycie głównej( musiałem wlutować nową).
Co do wyglądu to polecam wszelkiego rodzaju grille, oraz katody- efekt naprawde zniewalający! Według mnie idealnym połączeniem może być czerwony z niebieskim(ja tak mam). Ponadto proponuję wykonać także jakieś samoróbki montażowe:) Ja wziąłem misia, wydłubałem mu oczy i wstawiłem 2 diody(ultrajasne 3V) i jest tak że jak włączam kompa to mu się oczy świecą

zrobiłem też coś takiego swojej dziewczynie i narazie każdy się cieszy:) Jak to się mówi: małe a cieszy:]
dobrym rozwiązaniem może być także wstawienie na obudowę kilku diód które będą się świeciły w rytm muzyki z winampa- niestety tutaj już jest więcej zabawy gdyż nie wystarczy zamontować tylko 2 diodek równoległych... Daje schemat jak coś
w razie problemów piszcie- chętnie pomogę
Dodano po 28 [minuty]: zapomniałem dodać że do obsługi opisanego układu opartego na diodach LED jako wizualizacji pod Winampa potrzebny jest programik