Witam,
(Pozwoliłem sobie napisać ze względu na to że googlowanie nie przyniosło mi pożądanego rezultatu (dostałem tylko instrukcje użytkowania już złożonego zestawu)
Posiadam następujący sprzęt.
DSC PC2550 + szyfrator PC1500RK
Chciał bym uruchomić ten alarm (mam nawet czujki).
Chciał bym się zapytać:
Co muszę zrobić aby to podłączyć (nie mówię tu o ustawieniach typu hasło itp, bo to mogę znaleźć w instrukcji), chodzi mi o to gdzie podłączyć napięcia, NP gdzie podłączyć akumulator 12 V, gdzie podłączyć jakieś inne napięcie odpowiadające za zasilanie całej centralki.
Gdzie podłączyć syrenę
(to chyba wszystko co potrzebne aby sprawdzić, czy coś w ogóle ruszy ten sprzęt)
Proszę o pomoc, lub jakiś dokładny schemat podłączenia elementów.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kontrolnie załączam zdjęcia:
(Pozwoliłem sobie napisać ze względu na to że googlowanie nie przyniosło mi pożądanego rezultatu (dostałem tylko instrukcje użytkowania już złożonego zestawu)
Posiadam następujący sprzęt.
DSC PC2550 + szyfrator PC1500RK
Chciał bym uruchomić ten alarm (mam nawet czujki).
Chciał bym się zapytać:
Co muszę zrobić aby to podłączyć (nie mówię tu o ustawieniach typu hasło itp, bo to mogę znaleźć w instrukcji), chodzi mi o to gdzie podłączyć napięcia, NP gdzie podłączyć akumulator 12 V, gdzie podłączyć jakieś inne napięcie odpowiadające za zasilanie całej centralki.
Gdzie podłączyć syrenę
(to chyba wszystko co potrzebne aby sprawdzić, czy coś w ogóle ruszy ten sprzęt)
Proszę o pomoc, lub jakiś dokładny schemat podłączenia elementów.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kontrolnie załączam zdjęcia: