logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja wtyczek matrycy Mitsubishi Electric AA1OVA6C-ADDD z Le Book Highscreen

09 Gru 2006 22:53 1730 6
REKLAMA
  • #1 3313842
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 3315273
    PrezesSkt
    Poziom 19  
    Ocena: 6
    Wrzucił byś zdjęcie lepszej jakości z tego zdjęcia trudno okreslic (praktycznie nie można wcale)
  • REKLAMA
  • #3 3315331
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3828
    PrezesSkt napisał:
    Wrzucił byś zdjęcie lepszej jakości z tego zdjęcia trudno okreslic (praktycznie nie można wcale)
    ... a niby co tu jest do określenia to jest podłączenie matrycy do płyty głównej od i tyle (oczywiście w uproszczeniu) ... :D
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic581826.html#3063842
  • REKLAMA
  • #4 3316651
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 3316757
    PrezesSkt
    Poziom 19  
    Ocena: 6
    Tylko chodzi oto że nie da się policzyc ile jest tych pinów może jakaś dodatkowa informacja do tematu
  • REKLAMA
  • #6 3317151
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3828
    Mictronic napisał:
    Ale co ten temat Który mi dales toni ma wspólnego z moim?

Zacznijmy od tego że sam napisałeś w pierwszym poście :
    Mictronic napisał:
    Chcialbym sie nia pobawic, ale nie wiem co dokladnie co robia te dwie wtyczki , za co sa odpowiedzialne.

Natomiast ja Ci nie dałem linku do tematu !
    Tylko do wypowiedzi kolegi KJ w tym temacie i w odpowiedzi na Twe zapytanie z pierwszego postu. Trzeba umieć się poruszać po forum i czytać to co zostaje wskazane.
    Każdy post ma swój numer (wy edytuj sobie link) to tak dla Twej wiedzy...
    Dość , wystarczy tych wyjaśnień z mej strony... :D
  • #7 3317320
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Temat dotyczy identyfikacji funkcji dwóch wtyczek matrycy Mitsubishi Electric model AA1OVA6C-ADDD, wyjętej z laptopa Le Book Highscreen. Autor poszukuje szczegółowego pinoutu tych złączy, gdyż nie udało mu się znaleźć dokumentacji technicznej (PDF) do tej matrycy. W dyskusji pojawiła się prośba o lepsze zdjęcia wtyczek, aby umożliwić ich identyfikację, jednak autor podkreślił, że potrzebuje konkretnych informacji o pinach i funkcjach wtyczek, które są standardowe w wielu starszych laptopach. Jeden z uczestników wskazał link do forum z podobnym tematem dotyczącym podłączenia matrycy do płyty głównej, co jednak nie spełniło oczekiwań autora. Ostatecznie autor dołączył schemat wtyczek, co może pomóc w dalszej identyfikacji i ewentualnej sprzedaży matrycy. Dyskusja koncentruje się na technicznym rozpoznaniu i dokumentacji pinów wtyczek matrycy Mitsubishi Electric AA1OVA6C-ADDD z laptopa Le Book Highscreen.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA