Kochani, kupiłam nowy telefon baza Gigaset 4015 Classic i słuchawka w komplecie Gigaset 4000 Comfort (w Polsce, w sklepie, z gwarancją i polską instrukcją) i od 2 dni próbuję zameldować słuchawkę do bazy, aby przestać mieć tylko głuchy telefon, i klapa, ciągle nic. Nie udaje mi się. Dzisiaj byłam nawet w serwisie Simensa, technik coś poprzyciskał i działało, po przyjściu do domu też działało przez chwilę, a potem wszystko szlag trafił i nawet nie wiem kiedy i z jakiego powodu. Wiem, że pod spodem jest przycisk do resetowania bazy, ale on nie działa. Wciskam 3x w różnych kombinacjach, wolno, szybko, aby był sygnał, bez sygnału, przy włączonej słuchawce, przy wyłączonej. I nic,, zero reakcji. Nie pomaga też ręczne meldowanie, ciągle miga napis MELDOWANIE, a wyczekiwana jedyna na wyświetlaczu i sygnał linii tel. nie chcą się pojawić. Jestem od krok od tego, aby zwrócić tel. sprzedawcy.
Nie wiem co robię źle, czy ktoś może mnie poprowadzić krok po kroku za rękę, aby to w końcu zadziałało? Mogą być wskazówki na forum, lub dla szybszej komunikacji podam skypa: lillamil. Z góry wielkie dzięki
Mam stary Gigaset 2015 Plus i jest super, ale w słuchawce, która z nim współpracuje -Gigaset 2000S- popsuł sią głośnik i to skłoniło mnie, aby wymienić sobie cały telefon, ale ten nowy to jaki bubel chyba.
Nie wiem co robię źle, czy ktoś może mnie poprowadzić krok po kroku za rękę, aby to w końcu zadziałało? Mogą być wskazówki na forum, lub dla szybszej komunikacji podam skypa: lillamil. Z góry wielkie dzięki
Mam stary Gigaset 2015 Plus i jest super, ale w słuchawce, która z nim współpracuje -Gigaset 2000S- popsuł sią głośnik i to skłoniło mnie, aby wymienić sobie cały telefon, ale ten nowy to jaki bubel chyba.