logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MAX1470 i MAX1472 – jak zamówić darmowe próbki i czy wysyłka jest bezpłatna?

13 Gru 2006 13:40 2572 9
REKLAMA
  • #1 3326432
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 3328556
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 3330817
    zaklinacz7
    Poziom 11  
    witam,

nie polecam ich, wejdź lepiej na analog devices, tam powinny byc odpowiedniki, ja juz niejednokrotnie zamawialem free samples i jedynie z analoga do mnie dochodzą,

pozdrwaiam
  • REKLAMA
  • #5 3331173
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #6 3336211
    McRancor
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 123
    nie
  • REKLAMA
  • #8 3433918
    Masster
    Poziom 32  
    Ocena: 46
    Dopisz zera "do pełna" w kodzie pocztowym.
  • #9 3434014
    Pi-Vo
    Poziom 37  
    Ocena: 205
    Maxim też wysyła próbki bez problemów.Problem jest z ich doręczeniem ponieważ nie wysyła kurierem (tak jak AD czy Intersil przez TNT) tylko niemiecką pocztą z Anglii ,zwykłym listem w kopercie bąbelkowej.Ktoś na forum pisał że te listy kradną doręczyciele z ciekawości bo niczego nie trzeba im kwitować i nic im za to nie grozi.U mnie jest uczciwy listonosz i zawsze dochodziły.
  • #10 3435063
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ MAX1470 i MAX1472 to układy do radiowego połączenia mikrokontrolerów, które można zamówić jako darmowe próbki. Próbki są całkowicie bezpłatne, a także nie pobiera się opłat za przesyłkę. Jednak wysyłka odbywa się zwykłą pocztą niemiecką z Anglii, a nie kurierem, co może powodować opóźnienia lub ryzyko zagubienia przesyłki. W przypadku Analog Devices, które oferują podobne układy, próbki również są darmowe, a przesyłka realizowana jest przez kuriera TNT. Przy zamawianiu próbek na stronie Analog Devices należy poprawnie wpisać kod pocztowy (ZIP CODE), uzupełniając go zerami do pełnej długości. Pomimo pewnych trudności z zamówieniem na stronie Maxim, próbki docierają, choć czas dostawy może się wydłużyć ze względu na sposób wysyłki.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA