logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Detektor pola EMF łowca duchów!! EVP kontakt zmarłymi!Czytaj

Edek32 13 Gru 2006 15:25 3346 2
REKLAMA
  • #1 3326797
    Edek32
    Poziom 11  
    witam!
    Chciałem sprowokować nowy temat na forum elektrody.
    Interesuje sie zjawiskami paranormalnymi takimi jak ufo , duchy i kontakty zmarłych
    Mam pewne doświadczenie , wiedze i sprzet , bardzo chetnie nawiąże kontakt z ludzmi którzy interesują sie tym fascynującym zagadnieniem jako profesjonaliści i maniacy -pasjonaci .Myśle że taki temat znajdzie wielu zainteresowanych , chodzi mi o wymiane zdań,poglądów,schematy urządzeń do rejestracji pola naturalnego EMF , kamer HRC , urządzenia EVP elektronic voice phenom.
    W przyszłości może to dzięki WAM powstanie odddzielne forum...Prosze o sugestie , wymiane wiedzy i doświadczeń , schematów .Postaram sie zamieścić ciekawe arty , schematy itp
    Pzdr Serdecznie
    Ed
  • REKLAMA
  • #2 3327529
    stormblast
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Ja też się interesuję. Czytałem gdzieś kiedyś historyjkę o kobiecie której syn zaginął w Wietnamie. Koleżanki namówiły ją do udziału w sesjach spirytystycznych. Początkowo pełna wątpliwości, szybko się do tego przekonała, bo mieli dobre medium, rzeczywiście wkrótce zaczął się pojawiać duch jej syna. Rozmawiała z nim i z innymi duchami. Szybko stała się aktywną uczestniczką takich spotkań, ucieszona, że może kontaktować się z duszami zmarłych bliskich. Po kilku miesiącach - dzwonek do drzwi, Ona otwiera.... A tu jej syn cały i zdrowy właśnie wrócił z wojny (był ranny, leżał długo w szpitalu, a w wyniku bałaganu w papierach uznano go za zaginionego).

Wszyscy księża którzy parają się egzorcyzmami powtarzają że jedną z najważniejszych przyczyn opętań jest udział w takich zabawach. Sami spirytyści również przyznają bezradnie, że duchy z którymi się kontaktują udzielają zawsze na pewne pytania wymijających odpowiedzi, a często wręcz kłamią.
  • #3 3329892
    tomaszo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 100
    Temat jest potencjalnie bardzo niebezpieczny bo:

- rzesza mlodych przegladajaca forum zaraz powpisuje w google rozne hasla w nim zawarte i znajdzie cale zaplecze okultystyczno-spirytystyczne lub nawet satanistyczne,

- mowicie o pewnych zagadnieniach duchowych z wlasnego punktu widzenia, ktory czesto jest wynikiem ciezkich bledow poznaniowych - mowiac jasniej, wynika z niewiedzy lub wiedzy ulamkowej, to prowadzi do dezorientacji czytelnika.

Te dwa powody starcza, a jest ich wiecej do ZAMKNIECIA.

Prosze nie podnosic protestow - moglem tylko napisac, ze forum jest ELEKTRONICZNE i nawet dzial OGOLNIE nie daje pola do uprawy takich tematow. Od tego jest cale smietnisko przeroznych portali i for.
REKLAMA