logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sound Blaster Audigy – automatyczne podgłaśnianie dźwięku po instalacji sterowników

Taitus 13 Gru 2006 21:45 1002 3
REKLAMA
  • #1 3328377
    Taitus
    Poziom 11  
    Witam. Posiadam Sound Blaster Audigy. Przy instalacji oryginalnych sterowników otrzymanych z płytki po włączeniu filmu i przesunięciu suwaka następuje samoczynne podgłośnienie dźwięku. Zaś przy windowsowych sterownikach tego problemu nie ma. Karta była sprawdzana na różnych konfiguracjach,ale problem jest ten sam. Dodatkowo przy instalacji sterowników ściąganych od producenta komputrer w połowie instalacji sam sie restartuje i ywywala wszystkie sterowniki do karty oraz unieruchamia npędy cd i dvd.Co moze być tego przyczzną? Prosze o odp.
  • REKLAMA
  • #2 3328574
    Bęben
    Poziom 16  
    Ocena: 13
    Jeśli masz możliwość to sprawdź ją na innym komputerze. ja miałem coś podobnego z kartą graficzną, tyle ze u mnie pomogła zmiana systemu z windows 98 na xp.
  • REKLAMA
  • #3 3328641
    Taitus
    Poziom 11  
    Akurat mam Win Xp z sp2 i ten problem nie znikł. Obecnie działa na płycie głównej Asrock K7NF2-RAID/A/ASR.Poprzednio działala na płycie Epox 9Rda i też były problemy.
  • #4 3330953
    Bęben
    Poziom 16  
    Ocena: 13
    Chyba te sterowniki nie współpracują z twoją kartą muzyczną
REKLAMA