logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór taniego i niezawodnego odtwarzacza DVD/DivX na Allegro - Korr 2258?

Konsul 14 Gru 2006 13:20 996 2
REKLAMA
  • #1 3330145
    Konsul
    Poziom 23  
    Ocena: 21
    Zamierzam kupić jakiś odtwarzacz dvd/divx zapewne z allegro. Niestety nie mam zupełnie rozeznania a możliwości jest naprawdę dużo. Chodzi o coś jak najtańszego ale spełniającego swoje zadanie i niezawodnego. Zastanawiam się czy warto się pakować w te wynalazki za 100-200zł? Prosiłbym o podanie jakichś konkretnych propozycji z allegro w tym zakresie. Ma być z tym sprzętem jak najmniej problemów. Mi narazie spodobało się to: http://www.allegro.pl/item149947471_dvd_korr_2258_mpeg4_divx_player_polskie_napisy_.html . W grę wchodzi raczej nowy sprzęt bo zapewne przy takiej kwocie zawsze można spodziewać się usterki...
  • REKLAMA
  • #2 3330255
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 641
    Konsul napisał:
    Chodzi o coś jak najtańszego ale spełniającego swoje zadanie i niezawodnego. (...) Ma być z tym sprzętem jak najmniej problemów.

To tak jakbyś chciał coś białego ale jednocześnie czarnego. Albo tanie albo dobre, na coś trzeba się zdecydować.
    Pozdrawiam
  • #3 3330715
    Konsul
    Poziom 23  
    Ocena: 21
    Może źle się wyraziłem. Priorytetem jest cena -> ma być niska, więc wybieram w tych wszystkich firmach o dziwnych nazwach raczej mi nie znanych. Natomiast chodzi o to żebym nie wpakował się w coś co nie spełnia swojej funkcji bo np. jest problem z polskimi napisami itp. No i zauważyłem, że są takie modele, które w zasadzie muszą się popsuć bo mają wadę konstrukcyjną, więc tych też chciałbym uniknąć. W związku z tym pytam czy np. ten korr jest ok? A może jest coś lepszego w podobnej cenie?
REKLAMA