Niektórzy polecają Whirpoola, inni Samsunga, jeszcze inni LG. Podobno najlepiej, jeśli mikrofala ma grill kwarcowy. Słabo się na tym znam. Za każdą odpowiedź, będę wdzięczny.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereluk_jag wrote:Prawda jest taka że jak uszkodzi się magnetron czy transformator to i tak jej nie będziesz naprawiał.(zbyt duże koszty)Akurat ja jestem zwolennikiem "tanich" mikrofalówek.Grzeją tak samo a i często podzespoły są identyczne(chińskie)
Jednym słowem POLECAM
czerwienny wrote:mimo,ze technika idzie do przodu,to ja odradzam znajomym zakup mikrofalowki z elektronicznym sterowaniem...
Błażej wrote:Mnie też dopadła konieczność zakupu mikrofalówki. W tej chwili mam w dość, przynajmniej mnie się tak wydaje, atrakcyjnej cenie naszego rodzimego Zelmera, a także Amicę. Czy warto wydać po te 300 z hakiem złotych na nasz krajowy wyrób? Jak się sprawują te kuchenki? Czy może w tej cenie (załóżmy, że 330 zł, to górna granica) kupię coś równie dobrego, z grillem i w metalicznej obudowie?
luk_jag wrote:Prawda jest taka że jak uszkodzi się magnetron czy transformator to i tak jej nie będziesz naprawiał.(zbyt duże koszty)Akurat ja jestem zwolennikiem "tanich" mikrofalówek.Grzeją tak samo a i często podzespoły są identyczne(chińskie)
Jednym słowem POLECAM