logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JVC KD-SH55r – odtwarzacz CD przerywa na wybojach w różnych samochodach

Mietki 18 Gru 2006 17:04 1364 4
REKLAMA
  • #1 3345118
    Mietki
    Poziom 15  
    Witam serdecznie
    Posiadam Radio JVC KD-SH55r
    Wszystko działa tylko problem dotyczy odtwarzania CD . Radio czyta wszystkie płytki nawet mocno porysowane jednakże na wybojach przerywa co moze byc powodem usterki no i jaki moze byc koszt naprawy . Radio grało w Cinqeunto i jak wiemy tam kieszeń jest pod dużym kątem i przypuszczałem że to wina samochodu jednakże kupiłem Honde Civic i problem sie powtarza moze nie w tak duzym stopniu jak we Fiaciku ale jest i to bardzo drażni :)
    Prosze o pomoc pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3345335
    coderadio
    Spec od car audio
    Ocena: 52
    prawdopodobnie masz uszkodzone amortyzatory silikonowe ktore znajduja sie na mechanizmie cd i tlumia drgania. wozbierz radio i jak bedziesz mial lepkie bialawe wycieki tzn. ze amortyzator jest juz przebity i uszkodzony
  • REKLAMA
  • #3 3345466
    Mietki
    Poziom 15  
    A ha tez tak przypuszczałem . A mozesz mi powiedziec jaka cena około jest ? takiej naprawy i dzie mam sie z takim czyms zgłosic ?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3350059
    AMPI
    Poziom 25  
    Ocena: 28
    Witam!
    Amortyzator (damper) wcale nie musi być uszkodzony firma wydała w tej sprawia odpowiedni biuletyn.Jeśli jest uszkodzony amortyzator to koszt jednego ok 40zł.Adresy serwisów JVC znajdziesz tutaj : http://www.jvc.pl/service_center.php
  • #5 3350134
    Mietki
    Poziom 15  
    Bardzo dziekuje za odpowiedz :)
REKLAMA