logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens CL 75 jakim programem wgrać język polski?

Gsm_michal 23 Gru 2006 21:28 1574 6
REKLAMA
  • #1 3363896
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    Ocena: 21
    witam.. mam takiego siemensa do pl langa.. czytałem wcześniejsze posty mam program USB download tool for MIC V 06.31.05 ale tam nie ma przycisku start download.. pliki mam potrzebne do wgrania ale telefon niczym mi nie idzie.. wię jakby ktoś mógł podać namiary na program USB download tool for MIC V 06.30.05 bo tak pokazane mam w schemacie wgrywania ale nigdzie nie mogę znaleść tego programu.. no chyba ze z tym 06.31.05 da się jakoś zrobić tylko że ja nie umiem.. za wszelką pomoc dziekuje..
    Pozdrawiam
    Michał
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3364297
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    "powinien" ja musze mieć coś sprawdzonego i w 100% pewnego:)
    Pozdrawiam
    Michał
  • REKLAMA
  • #4 3364313
    Adrian152
    Poziom 17  
    Ocena: 18
    W swupach gdzie jest ruski(z tej strony musi byc w swupie ruski) jest i polski, niestety nie wgrywalem do tego modelu polskiego wiec na 100% nie wiem, ale jesli nawet wgrasz i nie bedzi epolskiego tam, nic nie tracisz.
  • #5 3364324
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    gorzej jak mi się telefon wywali podczas flashowania.. może ma ktoś program o który prosiłem.. ale kolego dzięki za chęci i pomoc:)
    pozdrawiam
    Michał
  • REKLAMA
  • #6 3364467
    habrozaurus
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 59
    Jeszcze nie słyszałem, aby telefon wywalił się na swupie. I tak jak kolega mówi, tam gdzie ruski, tam polski. Wgrywaj śmiało.
  • #7 3364649
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    dorwałem w końcu ten program co szukałem:) jednak wiedziałem że tam mi coś nie pasuje:) na USB download tool for MIC V 06.30.05 telefon poszedł od strzała i języczek też jest:) dzięki chłopaki za zainteresowanie i pomysły:D Wesołych świąt:) temat uważam za zamknięty:)
    Pozdrawiam
    Michał

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał programu do wgrania języka polskiego do telefonu Siemens CL75. Dysponował wersją USB download tool for MIC V 06.31.05, w której brakowało przycisku "start download", co uniemożliwiało mu flashowanie. Prosił o link do starszej wersji 06.30.05, zgodnej ze schematem wgrywania. W odpowiedziach zasugerowano użycie plików SWUP dostępnych na stronie allsiemens.com, gdzie w paczkach z rosyjskim językiem znajduje się również polski. Ostrzeżono o ryzyku uszkodzenia telefonu podczas flashowania, jednak doświadczenia wskazywały na bezpieczeństwo procesu. Ostatecznie użytkownik znalazł i użył wersji USB download tool for MIC V 06.30.05, dzięki czemu udało się poprawnie wgrać język polski i telefon działał bez problemów. Temat został zamknięty po potwierdzeniu skuteczności rozwiązania.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA