Witam i proszę o pomoc. Mam problem z routerem speedstream 5660. Dostałem go od kolegi który zmieniał sieć w jakimś blokowisku. Chciałbym go podłączyć u siebie (mam neo), ale nie umiem go skonfigurować aby mieć dostęp do Internetu. Mogę wejść do jego opcji (poprzez przeglądarke) ale nie mogę go zrestartować mechanicznie bo nie posiada on przycisku restartu (a kabel który był do niego dołączany nie posiadam - kabel z wtyczką RS-232 /9 PIN a z drugiej strony COM). Internet nie działa ale w opcjach routera wyświetla się po każdym restarcie nowy adres IP. Żeby było śmiesznie to gg działa a strony nie
Proszę posiadaczy speedstream 5660 (albo tej samej marki) o zrobienie print screenów w opcjach po uprzednim wejściu do nich za pomocą IP (10.0.0.1), albo o wypowiedzenie się które funkcje musza być włączone/wyłączone w opcjach routera dla Neo.
Proszę posiadaczy speedstream 5660 (albo tej samej marki) o zrobienie print screenów w opcjach po uprzednim wejściu do nich za pomocą IP (10.0.0.1), albo o wypowiedzenie się które funkcje musza być włączone/wyłączone w opcjach routera dla Neo.