logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wpisać kod do radia Concert w Audi A4 po wymianie akumulatora?

kamyko79 26 Gru 2006 17:14 4942 4
REKLAMA
  • #1 3371643
    kamyko79
    Poziom 11  
    Witam,problem z tym radiem powstał przy wymianie akumulatora.
    Kod do radia mam ale nie wiem jak go wpisac,jezeli ktos wie prosze o pomoc pzdr kamyk
  • REKLAMA
  • #2 3371733
    ikar55
    Spec od car audio
    Ocena: 339
    Włącz radio,naciśnij jednocześnie "TP i RDS" i trzymaj do pojawienia się "1000" . Przyciskami 1;2;3 i 4 kombinuj tak by na wyświetlaczu był kod Twojego radia.Wtedy znów naciśnij TP i RDS i trzymaj do uruchomienia radia.
    Sorry, pisząc zwątpiłem. Wciskasz TP+RDS lub FM+RDS. Zacięło mi się w wyobraźni.
    W każdym razie napewno RDS i ten nad nim.
  • REKLAMA
  • #3 3392897
    kamyko79
    Poziom 11  
    dziekuje bardzo,udało sie za pierwszym razem,ale w ostatnim poscie zapomniałem napisac ze na wyswietlaczu przy starcie pojawia sie napis SERVIS INSP.czy jest to jakis duzy problem z tym autem ?
    jedyne co zauwazyłem to to ze duzo pali, jakies 10L/100km:cry: pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 3392969
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Co prawda to nie problem do tego działu ale odpowiem Ci, auto przypomina Ci o przeglądzie okresowym co 30tys. km. Można z tym jeżdzić ale można i skasować. Najlepiej by to skasował ktoś ze sprzętem (choć można i ręcznie to zrobić) jednocześnie przeglądnie parametry pracy silnika i wykona kilka adaptacji które serwis powinen zrobić co jakiś czas. Odwdzięcza się to lepszą pracą silnika. Dlatego auto o typ przypomina.

SławeK
  • #5 3393003
    kamyko79
    Poziom 11  
    dziekuje bardzo za podpowiedz,pzdr kamyk
REKLAMA