logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JVC KD-AVX2 z USA – zgodność radia i DVD z europejskimi częstotliwościami FM

fidoboy 26 Gru 2006 21:18 1403 2
REKLAMA
  • #1 3372528
    fidoboy
    Poziom 10  
    widzę, że tu naprawdę wypowiadają się tęgie głowy. Pomóżcie, chcę kupić ze stanów radyjko z dvd JVC KD-AVX2. Czy będą problemy ze słuchaniem radia w europie noi w Polsce? Chodzi o częsttliwości (czytałem przed chwilą o pionieerach i się trochę przeraziłem).
  • REKLAMA
  • #2 3379443
    mainstreet1
    Poziom 11  
    hej,mam rdyjko ze stanów jvc model kd-ar860 i nie ma problemu z dostrojeniem czestotliwosci radiowych,musisz poprostu przełączyc strefe z US na EU w menu radia,tak jest w moim radiu.Ja natomiast mam problem z podłaczeniem radia tzn. w USA radio dzialalo mi poprawnie w aucie a w Polsce po zamontowaniu go za kazdym razem kiedy wyłączam zapłon radio totalnie sie resetuje do pozycji ustawien fabrycznych:(.Sprawdzałem radio w innym aucie i sytuacja była podobna....hmmm....
  • #3 3379568
    marsens
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    mainstreet1 najprawdopodobniej masz zamienione zasilania ACC z BATT wystarczy zamienić miejscami kabelki żółty z czerwonym czasem można bezpiecznikiem czasem są spinki na tych kablach i szybko można to przełączyć
REKLAMA