logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kłopot z otwieraniem się stron w windowsie xp.sp2

Norbert_lubin 27 Gru 2006 09:38 1001 1
REKLAMA
  • #1 3373607
    Norbert_lubin
    Poziom 17  
    Ocena: 55
    witam kolegow chce sie was poraqdzic bo mam klopot z kompem i nie wiem co jest powodem a moja znajomosc chyba jest za mala by samemu poradzic sobie a wiec zaczne od konfigu kompa wiem ze jest stary ;-) plyta asus a7v880 , procek sempron 2500+ , grafa his 9550pro - 256/128 agp x8 pamieci kingston 4x256 mb jako dual ram pracuje wersja bios 1009 do tego 1 dysk samsung 80gb na 8 mb keszu na sata oraz seagate 80gb na 2 mb keszu do tego wszystkiego jest windows xp z sp2 swierzutka instalka drajwery wszystkie zainstalowane zadnych konfliktow oraz problemow znakow zapytania w panel sterowania ,system ,menadzer urzadzen .
    klopot polega na tym ze po odpaleniu kompa internet dziala z tym ze tak wolno jak bym mial max 128b a łącze jakie mam to chyba 512 czy 624 nie pamietam dokladnie wiem ze tpsa zmienilo z 512 na wieksza predkosc jaka to nie wiem w kazdym razie oczekiwanie na otwarcie sie strony czesto graniczy z 1 min nie wspominajac juz o tym ze w procesach cpu zaczyna sie robic na 99% tak tez odnosi sie to do programow takich jak nero czy winavi nawet zmiana priorytetu nic nie pomaga i nie mozna pracowac na kompie co moze byc powodem takiego stanu zeczy skanowalem kompa online czyli http://www.bezpieczenstwo.onet.pl oraz spybot destroy i nic zadnego problemu zadnego wirusa do łacza mam router planet ade4000 ale do tej pory nie mialem z nim klopotow zadnych wiec wykluczam go tym bardziej ze na 2 kompie wszystko ok chula bardzo prosze o pomoc dzieki pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3373674
    lex00
    Poziom 26  
    Ocena: 31
    Więc przeskanuj komputer programem HijackThis, a nie skończył się czasem koledze limit na pobieranie narzucony przez Neostradę?
REKLAMA