Witam mam problem mam neo 512... Posiadam komputer 2,4GHZ CELERON 512 MB RAM RADEON 9550 256MB... Używam programu TEAMSPEAK żeby podczas gry w warcraft 3 porozumiewać się z moimi przyjaciółmi z teamu... No dla porównania moj kumpel ma Pentium 3 800MHZ 320MB RAM GF MX440 64MB no i ja mam opóźnienia i w grze i w programie po 3-4sekundy a moj kumpel góra dwie no i on ma neo 256... co jets nie tak z moim kompem czy łączem pomóżcie co muszę zrobić żeby zmniejszyć opóźnienia...
Witam... Jak wiadomo przy opcji neostrada TP 512 dostajemy darmowo 50mb na ich serwerze do postawienia "strony internetowej" mimo iż jest to tylko te 50mb chciałbym aby mi ktoś pomógł dostać się do tego mojego 50mb i pomóc mi wrzucić tą w/w rzecz... Prosze o pomoc!!
"Defend Of The Ancients"
Moderowany przez nietykalny:
1)Nie zakładaj dwóch tematów jeden pod drugim zwłaszcza jeżeli tyczy się tej samej usługi.
2)Nie pisz z Caps Lockiem
Tematy SCALONE
Witam... Jak wiadomo przy opcji neostrada TP 512 dostajemy darmowo 50mb na ich serwerze do postawienia "strony internetowej" mimo iż jest to tylko te 50mb chciałbym aby mi ktoś pomógł dostać się do tego mojego 50mb i pomóc mi wrzucić tą w/w rzecz... Prosze o pomoc!!
"Defend Of The Ancients"