logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak sfleshować Motorola E398 smart clipem bez s-card?

plitom 03 Sty 2007 23:41 1164 5
REKLAMA
  • #1 3402458
    plitom
    Poziom 28  
    Ocena: 35
    Sprawa wygląda tak że po naciśnięciu power w telefonie mignie tylko podświetlenie klawiatury i to koniec działania ale gdy wprowadzam ją w tryb serwisowy to wchodzi ok, także chciałbym ją na początek przefleshowac ale od niedawna mam smart clipa orginał ale bez s-card i dotej pory tylko simlock i pl langi robiłem a były to telefony które włączały się i smart je wykrywał, jak wymusić na smarcie flashowanie jak jest już wprowadzony telefon w tryb serwisowy ręcznie a nie poprzez smartmoto??
  • REKLAMA
  • #2 3402623
    przemo_wielki
    Poziom 24  
    Ocena: 10
    napisz co Ci wyswietla na fonie jak w bl wprowadzasz
  • REKLAMA
  • #3 3402631
    lechu-o
    Poziom 21  
    Ocena: 2
    Najlepiej daj napraw PDS, wybierz z listy dany model, a póżniej zgodnie z instrukcją wyświetlaną przez program zapisz full flash,
  • REKLAMA
  • #4 3402681
    plitom
    Poziom 28  
    Ocena: 35
    Chyba nie mam komunikacji bo jest
    Boot Loader
    wersja

Battery OK
    OK to Program
    Connect USB
    Data Cable
  • REKLAMA
  • #5 3403408
    tekkno
    Poziom 17  
    Ocena: 16
    weszles w bota, jak masz skonfugurowanego smart clipa, dzajesz szukaj ?? i znajduje telefon czy nie? jezeli nie musisz przestawic w zakladce smart-clip
    pod portem lpt masz ustaw port dla na kompatybilnosc, jak zczytasz telefon zrob to co kolega wyzej napisal :)
  • #6 3403596
    fantomas
    Poziom 25  
    Ocena: 6
    według mnie to sprawa wyglada nastepująco: po pierwsze jeżeli motorola jest uszkodzona softwerowo i smartclipek jej nie czyta to obowiązkowo należy zastosować procedurę testpointa ażeby mogła zabootować się w smartmoto po drugie gdy program ją zidentyfikuje to wówczas "repair PDS" a potem fullflash i powinno działać

regards fantomas
REKLAMA