logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6230 niechce otworzyc filmów skonwertowanych na 3gp

Dar 86 05 Sty 2007 13:32 1717 7
REKLAMA
  • #1 3408201
    Dar 86
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witam:)

Jak w temacie moja nokia niechce otworzyc filmów 3gp (nieobsługiwany foramt pliku). Używałem convertera 3 gp converter.

Prosze o Pomoc:)
  • REKLAMA
  • #2 3409367
    jaxsg
    Poziom 15  
    Ocena: 51
    u mnie tez sie cos takiego dzieje! robie filmy 3gp tym samym programem co ty i objawy sa podobne! czasami wogole film sie odtwarza a czasami zawiesza sie po paru sekundach!
  • REKLAMA
  • #3 3413478
    Dar 86
    Poziom 12  
    No prosze o ta pomoc......................... :(
  • REKLAMA
  • #4 3423837
    misiu76
    Poziom 10  
    A próbowałeś odtwarzać wogóle inne inne pliki 3gp, ale nieprzerabiane przez ciebie?? Jeśli się odtwarzają to masz coś z ustawieniami programu do przerabiania. Ja zawsze przerabiam oryginalnym programem Nokia Multimedia Player i nie ma problemu z odtwarzaniem :D . Programik ten jest razem z pakietem instalki Nokia PC Suite. :yes:
  • #5 3438274
    Dar 86
    Poziom 12  
    Ale dlaczego mozna skonwertowac tylko 10 sek filmu???
  • #6 3439906
    fokus73
    Poziom 27  
    Ocena: 15
    Zaciągnij sobie mułem prog + witamine i bedziesz mógł konwertować pełny film a nie 10 sekund.
  • REKLAMA
  • #7 3440160
    Dar 86
    Poziom 12  
    np. jaka Witaminke:P:P???
  • #8 3512443
    misiu76
    Poziom 10  
    Dar 86 napisał:
    Ale dlaczego mozna skonwertowac tylko 10 sek filmu???

W najnowszym Nokia PC Suite na pewno sie dobrze przerobi filmik na 3gp......z każdego formatu tylko nie z WMA.....nie ma żadnych ograniczeń tylko trzeba odpowiednio tam poustawiać......dobrze popatrz...... :D

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy odtwarzania filmów w formacie 3GP na telefonie Nokia 6230, które zostały skonwertowane za pomocą programu 3 GP Converter. Użytkownik otrzymuje komunikat o nieobsługiwanym formacie pliku. Inni użytkownicy zgłaszają podobne problemy, takie jak zawieszanie się filmu po kilku sekundach odtwarzania. Zalecane jest testowanie oryginalnych plików 3GP, które nie były konwertowane, aby wykluczyć problem z telefonem. Jako rozwiązanie proponuje się użycie oryginalnego oprogramowania Nokia Multimedia Player, dostępnego w pakiecie Nokia PC Suite, które poprawnie konwertuje filmy do formatu 3GP bez ograniczeń czasowych. W przypadku ograniczenia do 10 sekund konwersji w innych programach, sugerowane jest pobranie dodatkowych kodeków lub wtyczek (np. "witaminek") oraz aktualizacja do najnowszej wersji Nokia PC Suite, która umożliwia konwersję pełnych filmów z różnych formatów (z wyjątkiem WMA) po odpowiednim skonfigurowaniu ustawień.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA