logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podsłuchiwanie rozmów z innego telefonu na tej samej lini

amaurosis 05 Sty 2007 13:47 1710 5
  • #1 3408257
    amaurosis
    Poziom 2  
    Witam wszystkich

Jestem tu nowy a w wyszukiwarce nie znalazłem tego czego szukam.

Mam w domu 3 telefony w tym 2 bezprzewodowe podpięte do jednej linii telefonicznej. Problem polega na tym że jak rozmawiam z jednego telefonu nie chce, aby ktoś słyszał rozmowę w innym aparacie. Będę bardzo wdzięczny za schemat jakiegoś małego urządzenia i poradę jak to zrobić. :?:
    Pozdrawiam
  • #2 3408282
    adamjur1
    Poziom 42  
    Ocena: 1003
    Kiedyś był temat takiego urządzenia, zakończyło się skopiowaniem istniejącego produktu.
    Posiadam takie - jedno wejście- trzy wyjścia, zasilane z linii telefonicznej.
    Sygnalizacja didowa aktualnie czynnego wyjścia, pełana separacja od pozostałych telefonów. Mam wersje na rj 12 i na zaciski ( chuba jeszcze są)
    Zapraszam na PW do dalszych rozmów "handlowych":D
    Pozdr.J.
    ps
    wykonanie takiego separatora nawet w oparciu o produkt gotowy jest prawie niewykonalne (producent stosuje swoje oznaczenia elementów lub je zaciera), a przynajmniej nieopłacalne...
  • #4 3412241
    adamjur1
    Poziom 42  
    Ocena: 1003
    Jest to podobne ( od innego producenta) tyle że na dwie line odchodzące.
    Oferowane w moim poście obsługuje 3 linie odchodzące. I cena podobna ( a nawet w przeliczeniu na jedną linię atrakcyjniejsza -30 zł)
    Pozdr.J.
  • #5 3412546
    W.Wojtek
    Specjalista od telefonów
    Ocena: 430
    Ciekawe co wybierze...
  • #6 3413636
    amaurosis
    Poziom 2  
    Bardzo Wam dziękuje za radę.
    Myślałem ze ktoś ma jakiś schemat który można by sobie w domu poskładać.
    Stawiacie mnie pod ścianą - w tym momencie sam nie wiem czy i co wybiorę. Poszukam jeszcze w sklepach elektronicznych w moim mieście i zastanowię się co dalej.
    Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
    Pozdrawiam
REKLAMA