logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zablokować podsłuch na dwóch telefonach na jednej linii?

koszmarek1 01 Paź 2007 17:54 1139 3
REKLAMA
  • #1 4338637
    koszmarek1
    Poziom 2  
    Mam taki problem, w pracy na jednej lini telefonicznej podlaczone mam rownolegle 2 telefony. Chcialbym zamontowac jakies urzadzenie, ktore pozwoli na korzystanie z lini tylko jednemu telefonowi. W tej chwili sprawa wyglada tak, ze jezeli ktos dzwoni i jakas osoba odbierze tel to inna osoba odbierajac drugi tel moze podsluchiwac cala rozmowe, tak samo wyglada sprawa z rozmowami wychodzacymi. Jak najprosciej i najszybciej zablokowac tel, ktory zostanie podniesiony jako drugi.
    Pozdrawiam i dziekuje za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 4338696
    mada30
    Poziom 15  
    Ocena: 25
    Witam,
    Może podaj typy tych telefonów.
    Są telefony, które mają dodatkowe funkcje na skrajnych żyłach w RJ11.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 4338697
    Grzechu L.
    Poziom 23  
    Ocena: 21
    W handlu niedawno były dostępne takie małe chińskie separatory rozmów. Sprawdzały sie doskonale. Myślę, że nadal jest to w obiegu. Kosztowało około 30-40 zł.
  • #4 4340209
    koszmarek1
    Poziom 2  
    Jezeli chodzi o typy telefonow to podam jutro jak tylko sprawdze w pracy, a jezeli chodzi o te male chinskie seperatory rozmow to chyba dokladnie o takie cos mi chodzi. Jezeli ma ktos namiary na sklepy internetowe, ktore handluja takimi urzadzonkami to prosze o adresy.
    Pozdrawiam
REKLAMA