logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć simlocka z nowych Sony Ericsson? Link do DaVinci Team

klostazy 05 Sty 2007 20:43 1184 7
REKLAMA
  • #1 3410141
    klostazy
    Poziom 23  
    Ocena: 42
    Witam
    Nie wiem czy ktoś już na forum pokazał ten adres. I co wy na to czekamy na Nokie BB5, box Deyana to chyba fikcja.
    http://www.davinciteam.com/
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3410778
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    no tak jak ktoś przyzwyczaił klientów do simloczków za 5 zł to teraz lipa :) według mnie jak na początek to cena nie jest tragiczna . ludzie locki z bb5 ściągają po 300-400 zł więc co to jest w porównaniu do 10 usd za loga o ile dobrze wyczytałem .

Czemu wszyscy wszystko chcą za darmo grrr.
  • #4 3410954
    etrzycha
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    lukmar internet tego nauczył ze wszytsko sie sciagnie za free a kabelek za pare groszy na allegro i mozna po 5 zł robić zeby miec na browar albo fajki
  • REKLAMA
  • #5 3411132
    fischer8
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 116
    lukmar napisał:
    no tak jak ktoś przyzwyczaił klientów do simloczków za 5 zł to teraz lipa :) według mnie jak na początek to cena nie jest tragiczna . ludzie locki z bb5 ściągają po 300-400 zł więc co to jest w porównaniu do 10 usd za loga o ile dobrze wyczytałem .

Czemu wszyscy wszystko chcą za darmo grrr.

Nie 10usd ale 50 euro, i bardzo dobrze.:D

Pozdrawiam Bogdan
  • REKLAMA
  • #6 3411208
    Zbycho9
    Poziom 20  
    etrzycha napisał:
    lukmar internet tego nauczył ze wszytsko sie sciagnie za free a kabelek za pare groszy na allegro i mozna po 5 zł robić zeby miec na browar albo fajki

Za dużo nie narobisz ale fakt na piwo byś miał :D
  • #7 3411233
    etrzycha
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    całe szczescie na sprzet trzeba wydać pare groszy miec internet i sie edukować, ale sa tacy co mysla ze z kazdej noki klkulator zdejmie, choć czasem ustawic go nie potrafia
  • #8 3411388
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    50 euro to tanio.Ostatnio UniversalBox zrobił unlock via serwer DB2020 ale chłopaki sobie liczyli po 150 kredytów x 2.50PLN więc drogo a narazie wyłączyli tę funkcję.Sądzę że za chwilę pojawi się możliwość odblokowania na wszystkie możliwe sprzęty online za rozsądną cenę.I dobrze - koniec darmochy i psucia rynku.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy zdjęcia simlocka z nowych telefonów Sony Ericsson oraz oczekiwań wobec odblokowania modeli Nokia BB5. Użytkownicy komentują wysokie ceny usług odblokowujących, wskazując na koszt około 50 euro za zdjęcie simlocka z Sony Ericsson, co jest uznawane za rozsądne w porównaniu do wcześniejszych cen za odblokowanie BB5 sięgających 300-400 zł. Wspomniano o narzędziach takich jak UniversalBox, który oferował odblokowanie online przez serwer DB2020, jednak funkcja ta została tymczasowo wyłączona z powodu wysokich kosztów (około 150 kredytów po 2,50 PLN). Podkreślono, że konieczne jest posiadanie odpowiedniego sprzętu i edukacja, a rynek odblokowań powinien unikać darmowych rozwiązań, które psują rynek. Link do DaVinci Team (http://www.davinciteam.com/) wskazuje na źródło narzędzi do odblokowywania Sony Ericsson.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA